Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar Bozukluk rahatsızlığım var. Ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum?

ketzerisch

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Nereden nasıl anlatmaya başlasam bilmiyorum. Yeni üye oldum siteye. 2yıldır bipolar hastasıyım. İlk hastalığı öğrenmem şiddetli mani atağı geçirmemle- Kendimi Allah ilan etmiş vb- hastaneye yatırılmam oldu. Kısa psikotik şok tanısı kondu ancak sonraki yaz tekrar atak geçirdim..

Aslında hikaye çok uzun da dedim ya nasıl anlatsam.

Şuan çalışıyorum ancak ilaçlar sebebiyle konsantre olmakta zorluk ve ilaçlardan dolayı sürekli uyku hali yaşıyorum.

Ne yapmalıyım bilmiyorum.. Heyete gidip engelli raporu alıp e kpss vb pek çok şeyden söz ediliyor ancak henüz tam çözemedim dolayısıyla karar da veremedim. Lütfen öneride bulunun, rica ediyorum..
Teşekkürler.

Bende bipolarım bende abdulhamit han la görştüğümü idda ettim kendimi hastanede buldum 2.5 ay yattım şuan heyete girdim %40 rapor aldım ekpss ye girdim aynen sende bu şekilde yapabilirsin geçmiş olsun

Ben de bipolarım memurum %40 raporla erken emekli olmayı 2 sene sonra falan hak ediyorum iki kez mani geçirdim kutsal biriydim:) Ancak kontrol muayenesi konusu beni korkutuyor malülen de olduğu gibi %40 raporla erken emeklilikte varmış sanırım .

Cevaplariniz icin tesekkur ederim bunlari arastiracagim saolun

Üst Alt