Selamün Aleyküm,Arkadaşlar,18 yıldır bipolar bozukluk manik depresif hastalığım var.Ayrıca da Ankilozan spondilit hastasıyım her ikiside kronik hastalık. Yılın 7-8 ayı sürekli evdeyim.Dışarı sosyal ortamdan uzağım.Birde bizden Çalışmamı bekliyor bu devlet,Bipolar hastası bence hiçbir yerde çalışamaz,Çalışmaya kalkarsa rezil olur kalır.İnsanlar alay eder dalga geçer,,Bu hastalık ta kaygı ön planda,Ben mesela hiçbir işte çalışamam,Bana deselerki şu masada akşama kadar otur ,Sana aylık 10 bin TL desin.Vallahi yapamam.O derece .Hastayım yani başka açıklaması yok.Manik dönemlerde ise borçlanıyorum,Banka vs gibi,Sonrası hüsran tabi İcra kağıtları havada uçuyor, Bütün bunları yapan benmiydim diye insan düşünüyor.Borçlu parayla aklınıza gelen bütün çılgınlıkları yapıyorum ,Yurt dışına dahi çıkıyorum.Gezip yeni ülkeler keşfediyorum.Parayı nerden buluyorsun madem çalışmıyorsun diye soranlara cevabım,Bir şekilde buluyorum.Manik dönemlerde resmen uçuyorum.Sizlere sorum şu,Bipolardan daha önce ilk yıllarda hastahane de yattım, Engelli raporu almaya karar verdim.Çünkü hayatta çalışamam bu mümkün değil,İnsanlarla uğraşamam,Bazen beni çok sinirlendi diyorlar,O iş konusunu benim için bitti,Sorum şu Sağlık kuruluna geçtiğim günlerde müracaat ettim.Vakıf yoluyla Rahatsızlıklarımı anlattım,Gösterilmesi gereken evrakları ilaç vs gibi gösterdim.Bana yüzde kaç verilir bu iki hastalığımdan dolayı,Maaş bağlanır mı? Yani.Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim, Allah şifanızı versin.İyi günler..