Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk ve borderline verilecek özürlülük oranı nedir?

karabal

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabe ben bipolar hastasıyım ek olarakta bordorlıne hastasıyım.cuma gunu heyet gircem.doktorum bipolar tedavi ile kısmen tedavi bordorline ozelliklerı yuksek seviyede ve ısyerınde depresif yazdı.sizce oran ne olur.bilgisi olan varmı

zihinsel_ruhsal_davranissal_bozukluklar_cetveli_3.png
zihinsel_ruhsal_davranissal_bozukluklar_cetveli_4.png
A ve F'ye bakabilirsiniz.

bipolar %40 bordorline%30 gibi görünüyor burdave %60 gecemiyorum

berbat durumdayım su an 45 gun heyet raporu aldım.eger emekli olmassam istifa edip intahar etmeyı düşünüyorum.herguz ızdırap cekıyorum.kapalı alnda duramıyorum ne yaptığım ıse ne de yanımdaki ınsanlara tahamuletım kalmadi.

Diger basliktan okuduguma gore devlet memuruymussunuz % 58 yapar ve 5760 gun yani 16 yil dolunca emekli edilirsiniz.

daha önce bu hastalık sebebiyle ıstıfa ettım işyerimi terk ettım ve intihar ettım.bunları göz önünde bulundururlar mı.cunku daha önce yaptım ve yıne aynı hale gelcem dıyecegim

Rapor % 58 ve surekli ibaresi verildi.su anda raporluyum.16 yilim aralik ayinda doluyor.almis oldugum raporla dilekce versem 5510 sayili yasa geregi gunum doldugunda ayrilmak istedigimi belirtsem uygun olurmu.

Üst Alt