Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk ve obsesif kompulsif bozukluk nedeniyle askerlik durumum ne olur?

ahmet.34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

ben askeri ortama uyum sağlayamıyorum bipolar bozukluk ve obsesif kompulsif bozukluk nedeniyle askeriye bana ızdırap gibi geliyor ve kimseyle anlaşamıyorum sürekli sorun yaşıyorum.
ankara gatadan 10 gün sıhhı izin aldım, sonrasında diyarbakır asker hastanesinden 30 gün (1 ay) hava değişimi aldım dün tekrar diyarbakır asker hastanesine gittim
kıta anket formuyla bölük komutanım askerlik yapamaz yazmıştı doktor benim bu raporlarla heyete çıkmam gerektiğini ama 2 defa hava değişimi kullanmam gerektiğini ve 10 günün hava değişiminden sayılmadığını söyledi ve 60 gün (2 ay) hava değişimi verdi ve tekrar geldiğinde seni heyete yollayacağım ve çürük alacaksın dedi.

sizce bundan sonraki süreç ne olur arkadaşlar?

slm

bendede ayni dertten var kardesim ve askerdeyim her gunum azap gibi dis karakoldayim heryer dag curuk alsam devlet kapisi bana kapanir ya kafama sikicam napicami sasirdim

Kardeşim öncelikle şunu asla unutma hiçbirşey senin sağliğindan daha onemli degil umursama insanlarin ne diyecegini kendi yolunu çiz..

ahmet.34

Muafiyet verilecektir bence. Sıkma canını... 550eagle dediği gibi, önemli olan sağlık. Sakin sakin böylesi zor dönemleri atlatabilmek lazım.

Üst Alt