Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar bozukluk ve vücut dövmeleri memur olarak atanmama engel olur mu?

Xeplion15

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.Şöyle bir sorum var.Benim askerliğim bipolar duygulanım bozukluğundan çürük.Şimdi şöyle bir durum var.Normal kpss ye girme şartları arasında Akıl sağlığı sorunu bulunmamak ve askerliği yapmış olmak gibi şartlar var.Benim askerlik belgemde herhangibir açıklama yok.Yalnız kpss yi kazansam dahi sağlıktan elenirim gibi geliyor kolumdaki dövmelerden tutun da askerlik belgem psikolojik durumum.Tedaviye yanıt veriyorum herhangibibir ciddi sorunum yok normal insanlar gibiyim.Gönül ister ki kpss den puan alabilip böyle memur olabilmek ama galiba bu şartlardan dolayı heyete başvurup rapor alıp ( tabi alabilirsem ) ekpss den girmek.Sizin görüşleriniz nelerdir ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Saygılar iyi ramazanlar...

Arkadaşlar Ekpss mi ? Kpss mi ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba Arkadaşlar yaşım 25.Askerlikten 2015 yılında bipolar duygulanım bozukluğu teşhisi ile çürük aldım.Şimdi sorum şu; gönül ister ki kpss den iyi bir puan alıp memur olabilmek ama ; Askerliğim çürük olduğu için ve sağlık şartı olarak akıl sağlığı sorunu bulunmamak olduğu için Kpss hakkı mı kaybediyor muyum ? (bu arada dövmelerim falan da var sağlık raporu alırken sorun olur mu bilmiyorum.)Ekpss ye girebilmek için sağlık heyetine girmem gerekiyor o da 100de40 üzeri alabilirsem.Dediğim gibi gönül ister ki kpss hakkım bulunmuş olsun ama bulamadım sorumun cevabını.Ayrıca engelli raporuyla özelde de iş bulabilir miyim engelli kadro ilanlarında ? Cevaplarınızı bekliyorum hayırlı ramazanlar...

kesinlikle ekpss ye gir....atanmak daha kolay.özelde kolay kolay iş bulamazsın bipolar bozuklukla.devlet iş verir ama...

Üst Alt