Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar duygulanım bozukluğu için heyet süreli mi, sürekli mi rapor verir?

f47xfenerli

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sevgili oturanboğa benimde soruma yüksek bilginizle cevap yazmanızı rica ediyorum.

banada tanı da şu şekilde yazan bir tanı koydular 155-BİPOLAR MİZAÇ BOZUKLUĞU(F31)(11.03.6--->)
F31.9 BIPOLAR DUYGULANIM BOZUKLUĞU .TANIMLANMAMIŞ
yazıyor bir yıllık ilaç raporumda.

bu ne anlama geliyor bundan % kaç rapor alırım.

bu gün doktoruma sordum vergi indirimi alırsın ama süreli vermezler 1 yıllık olur seni çok uğraştırırlar dedi

ve tanıma bakarkende kendi dosyasına bakarak söyledi bunları.

bende süreli bir rapor olsun istemiyorum diğer hastalıklarım da var.
şeker kolestrlo tansyon ve bir kulağım hiç duymuyor. bu duruma istinaden sizden bilgi rica ediyorum
doktorlar heyetine girerken piskiyatır heyetine giriyimmi ne önerirsin üstadım.

not:sağlık kurulu heyetine 18 08 2014 te gireceğim.
saygılarımla

Şekeriniz tip kaç? Şeker için en az % 20 oran verilir, tek kulak işitme kaybından % 12, tansiyon % 10 toplamda % 37 oranlı rapor geçer elinize. Bipolardan oran alırsanız raporunuz en az 1 yıl süreli olur.. İşinize yarar oranda rapor alabilmeniz için bipolardan da oran ekletmelisiniz.

Kolestrolden oran verilmiyor..

Sakatlık cetveline göre Bipolar için alınabilecek oranlar şöyle:

Manik nöbet, bipolar duygu durum bozukluğu, yineleyici depresyon, kronik depresyon

1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen:% 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen:% 40
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen:% 70

Bipolar Bozukluk için eşime 2 yıldır aldığmız sürekli rapora % 40 verdi fakat vergi dairesi 1 yıl süre veriyor

Ş.ALİ son durumunuz nedir acaba bipolardan rapor alabildiniz mii?rapor oranınız nedir ve sürekli mıdır?

Bipolar bozukluk ile alınacak engelli raporu Süreli mi olur?

Herkese selamlar arkadaşlar bipolar bozukluk tanısı ile engelli raporu alan var mı? Psikiyatrik hastalıklara sürelii rapor verildiğini söylüyorlar bipolar kronik ve yaşam boyu süren bir hastalık sürekli raporu vermiyorlar mı?

xact yani bu böylemi devam eder iki yılda bir heyete gidip raporu yenilemek mi gerekir? Bunun yarın öbür gün erken emekliliği var sürekli ye çevrilmez mi?

İki yılda bir yenilemek gerekiyor. İkinci kez yenilettim raporu. Doktor bipolara sürekli rapor verilmediğini söyledi. Ama çok ağır hastalık olur, erken emeklilik olur belki o zaman süresiz verebilirler. Onu bilmiyorum.

tamamiyle doktorun elinde olan birşey birde gördüğün tedavi süresine görece sürekli alırsın

Merhaba arkadaşlar bipolar hastalarına süreli rapor veriyor. Fakat bu raporu almak çok zor yaşayan bilir bu rahatsızlık durağan dönemde ilaç kullanımı düşüyor. Şimdi bipolar dan atanan bir kişi memur olduktan sonra %40 raporu alamassa memuriyetine ne olacak bilgisi olan var mı?

Bende bipolar hastasıyım ve %40 işlevselliği düzelen diye tanı koydular ve raporun sürekli olarak onaylandı heyet tarafından

Bipolevent raporunuz tek seferde mi sürekli verdiler yoksa birkaç heyetten sonra mı? Çok geçmiş olsun kaç yıldır hastasıniz bende rapor almayı düşünüyorum ama çalışma hayatımı etkiler mi bilemiyorum? Özel sektörde biliyorsunuz hastalığın mahiyetine bakmıyorlar psikiyatrik rapor olunca çalıştırıyorlar genelde!!! Sizin böyle sıkıntılarınız oldumu?

Sizede geçmiş olsun ben bir kere heyete girdim ve raporu sürekli olarak verdi heyet sizinde alacağınız raporla beraber çalıştığınız iş yeri sizi engelli kontenjanına alıp daha uygun bir bölümüde isteyen bilirsiniz

Arkadaşlar ben ilaç takibindeyim raporum 1 yıl süreli ve %40 şimdi e kpss gireceğim. Fakat bu raporu almak inanılmaz zor. Tek korkum ben memur olarak atanırsam ve tekrar bu raporu alamassam memuriyetim ne olacak çok korkuyorum 1 yıldır emek verip sınava çalışıyorum. Bu sınav yüzünden hastalığım inanılmaz tetikledi. Bu konuda bi bilgisi olan var mı

Hilal4545

EKPSS başvurusu için; başvuru sürecinde en az %40 ve üzeri engelli olduğunuzu belirtir rapor yeterlidir/gereklidir.

Atama sürecinde ise kuruma atanma esnasında Engelli raporunuzu ibraz edeceğiniz için o vakitte raporunuz geçerli olmalı veya süresi dolmuş ise yeni rapor almanız gerekmektedir.

Atama tamamlandıktan sonra dahi raporunuzun süresi dolsa kaygınlanmayınız,tasa etmeyiniz...

Allah kerim bende çok panikledim atama esnasında rapor sürecinde v.s. kendinizi düşüne düşüne yıpratmaayın bahar ayın hava mis gezin kırlarda bayırlarda imkanınız varsa ben şu an 2016 EKPSS P2 puanı ile atanmış olarak ofis havası soluyorum ...

Harıl harıl çalışıyorum beslenme ve diyetetik mezunuyum atamalarım çok yüksek değil fakat ilk atamada gitmek için çok çabalıyorum. Bu hastalığı yaşayan bilir stres tüm dengemi bozdu mani ve depresif nöbetlerim inanılmaz sıklaştı. Aile bakanlığı bu konuda çok ketum. İçimi rahatınız biraz olsun çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.

Ben de bipolar bozukluk hastasıyım çalışmakta çok zorlanıyorum memurum %40 ile erken emekli olmak istiyorum ancak rapor 1 yıl süreli olduğu için korkuyorum ne dersiniz ne yapayım .

Merhaba arkadaşlar,bende bikaç aydır bipolar bozukluk teşhisiyle tedavi görmeye başladım.rapor alsam ne gibi işime yarar bileniniz var mı ?Ev hanımıyım ,sigorta başlangıcım da yok,sigortalı bir işim de ! Açıkçası çalışmak ta istiyorum ama bana göre iş nerden nasıl bulunur onu da bilmiyorum.39 Yaşındayım bu arada.

bana sürekli verdiler.

silk
EKPSS ye girer atanırım diyorsanız alın rapor.ama özelde bu rahatsızlığa iş vermiyorlar.yine de alın rapor.bedava otobüse binersiniz vs.

Arkadaşlar 13 yıldır ilaç kullanana biri (psikiyatri) obsesif kompülsüf) 90% oranında ağır engelli ibaresi olmayıpta
Rapor dahilinde indirimli araba alabilirmi ?

Ben de bipolar hastasıyım memurum oranı %70 verirlerse raporun sürekli olması gerekmiyor mu ? emekli olmak istiyorum ancak bu kontroller yüzünden olamıyorum

Rapor

Hilal4545

Rapor almanın ne zorluğu vae heyete girip alıyorsun,ne zorlukla karsilastinz

Üst Alt