Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar engelli rapor oranı kaç olur?

jackal75

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
1
Merhaba bipolar engelli rapor oranı mı değişti bir yer de okudum kısmen düzelen oran % 40 dı % 30 olmuş olarak gördüm bu konuda bilgisi olan var mı acaba

raporun neresınde yazıyo bu kısmen duzelır dıye bende bipolarım

benkım internet de arastırdım bu yıl ıtıbarı ıle galıba yuzde 30 olmus dıye okudum bılen vardır dıye burda sormak ıstedım

jackal75 bende aynı hastalık var 15 seneden berı duzelmedım yaaa aylan haber bence konuyu bıraz daha genıs kapsamlım yazarsan yardımcı olcaklarını umuyorum

jackal75 20 şubat 2019 da özürlülük oranları güncellendi. Bibolar hastalığı iksc ile kısmen düzelen %40 ilac ile düzelmiyen %70 Hastalık cetvelindeki oran.heyette girerseniz en az %40 oran alırsın. Kimden duyduysanız %39 da düştü diye yanlış bilgi vermişler. Googleden 20 şubat 2019 sakatlık cetveli yazarsan güncellendi bütün hastalıkların oranlarını görürsün

Bipolar bozukluk

Redepra 30 .mg
Venegis xr 150 mg
12 senedir bu piskiyatri ilaç lArını kullanan yüzde kaç engelli oranı ala bilir

Manik nöbet, Bipolar duygu durum bozukluğu,

Tedavi ile düzelen%0
Tedavi ile kısmen düzelen %40
Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen %70
cocarbilgin

Daha 3 hafta olmadı rapor yenileyeli. Bipolar tedavi ile kısmen düzelmiş olarak %40 oran aldım

Tedavi ile elde edilen netice, tedaviye verilen veya alınan yanıt.
(@Gölge)

'Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen %70' böyle olması için nasıl bir durumda olmak gerekiyor?

Uzun yıllardır tedavi görüyorum son birkaç yıldır durum stabil, doktora teşhisimde neden tanımlanmamış bipolar bozukluk yazdığını sordum bana kısmi remisyonda olduğumu söyledi. Uzaktan çalışabiliyorum da fakat sikayetlerimin çoğu devam ediyor.
Bana da %70 rapor verirler mi?

Engelli rapor oranı

Arkadaşlar merhaba

eşimin kullanmış oldugu ilaçlar şu şekilde

DEPREKS 40 MG
RİSPERDAL 1 MG
CİPRALEX 20 MG

Bu ilaçlara göre engelli raporu alabilirmiyiz alırsak oranımız ne olur şimdiden teşekkür ederim

jackal75
Tanı yok mu?
Bu ilaçlar bir çok psikiyatri hastaların da kullanılıyor.

Tanı nedir onu yazarsan yardımcı oluruz..

Okb olsa,
Tedavi ile Tam düzelen %0
Kısmen düzelen %40
Tedavi ile düzelmeyen %60
jackal75

Üst Alt