Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar engelli raporumu iptal ettirebilir miyim?

grafomer

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba ben %40 iştme engelliyken kendi isteğimle aynı zamanda bipolar rahatsızlığım olduğu için engelli raporuma bipolarıda eklettim, fakat ehliyet değiştirirken bu bipolar raporu sıkıntı çıkartacağını düşünememiştim bipolar raporumu iptal ettirebilirimiyim nereye başvurmam lazım şuan %72 engelli raporum var.

Ehliyet yenileme işlemi için kod sorunu çıkartıyorlar ne zaman bitecek tarihi son olarak nedir veya malulen emeklilik için rapor oranınız yeterli avantajınız var tekrar heyete girmeyi düşünün

malülen emeklilik maaşı çok düşük değil mi benim maaşım 4bin 500 malülen emekli olmayı düşünmüyorum bipoları iptal ettirebilirmiyim heyete yeniden girsem kod problemi dediğniz nedir anlamadım

süresiz yazıyor raporda

Benim öyle oldu sizin ehliyetiniz hangi dönem bitiyor son tarihi nedir ben yenilettirecektim ama kod hastalık sorunu çıkarttılar yani ayrıca ehliyet 6 ay da bir yenileme işlemi gerekiyordu o yüzden yeniletemedim

ehliyet 2022 de bitiyor fakat ben şimdi tekrar heyete girsem psikiyatri doktoruna bişeyim yok desem yeni raporumda sadece işitme gözükse bipolar iptal olmuş olur mu

yada nasıl iptal ettirebilirim durumum çok iyi

Benim rapor oranım %44 bende düşünüyorum iptal ettirmeyi aslında olurmu bilmiyorum

bende bipolar bozukluk var %45 ehlıyetı yenılemeyı korkuyorum bende raporu ıptal ettırcem engelli olmak ıstemıyorum ıs bulamıyorum bı yardım lutfen

Üst Alt