Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar hastaları EKPSS'ye hangi statüde girer?

Duyguuu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
bipolar hastası zihinselden mi genelden mi ekpssye girebilir?

Bende bipolar hastasıyım ve sağlık kurulu raporumda %52 oran aldım. Fakat zihinsel grubu ve süreğen (kronik) işaretli ben EKPSS sınavına zihinsel kategorisinden mi yoksa genel'den mi gireceğim yardımcı olur musunuz

Eğer zihinselden girip atanırsan ıq testi isteyebilirler

Herhalde raporun arkasında zihinselin işaretli olması seni
heyecanlandırdı. Genelden gireceksin. Bipolar zihinsel engelli değildir. Piskolojik hastalıktır duygudurum bozukluğudur. Zihinsel engelli olabilmen için IQ nun 75 in altında olması gerekiyor. Eskiden bazı memurlar anlamadıkları için arkada zihinsel işaretli olunca bazı bipoları zihinselden sınava almışlar ama onlar artık düzeltildi. Yılların tecrübesine dayanarak yazdım.Saygılarımla...

majör deprsyon hastasıyım iki kez intihar teşebbusum oldu bir bucuk yıldır tedavi göruyorum engelli raporu alalbilir miyim bendeki deprsyon 20 li yaşlarımdan beri yani kronik beni bilgilendirecek biri varsa coksevinir teşekkür ederim lütfn bilgisi olanlar bana ulaşabilir mi

Memura kalmış:)ne işaretlerse artık şansına

Zihinselden girersen basit sınavı

90kaparsın

Genelden girersen kazık

cosbetter

Evet ...

Bazı bilmeyenleri koyuyolar oraya tombala gibi ne yazarsa artık:)

Bu zihinselden girenler sadece zekada sorun olanlar için bu sınavda ama oteki pskiyatri hastalarıda buna giriyolar geçenki sınavda çok oldu girenler bunu tartışmasıda çok oldu bir çözüm olmadı

Gerçek zeka olanlar az aldı
Oteki işaretli olanlar fazla aldı

Bu ikisini ayırmaları lazım bozuk sınav sistemi işitmeden girenlerde aynı okul öncesi sonrası işitme

Öncesi işitmenin soruları kolay ama belge istyolar kanıtlamak için vermiyenlerde giriyo okul öncesi işitmeye

Sınava Başvuru esnasında, zihinsel olarak değil genel (Ruhsal ve Duygusal) alanından başvurmalısınız. Zihinsel olan sınava girip şayet atanırsanız. Evraklarınız kontrolü esnasında atamanız iptal edilebilir. Kurumun insiyatifinde. (Bence atamanızın gerçekleşmemesi gerekir.)

EKPSS - Bipolar duygulanım bozukluğu

Zihinsel , kısmı bağımlı ve süreğen kronik kısımı işaretli olan geçerlilik süresi de süresiz olan engelli raporum ile EKPSS sınavına girerken bir sorun yaşar mıyım zihinsel kısımından mı girmem gerek yoksa genel den mi yardımcı olur musunuz bir türlü bulamadım çözüm yolu büyük bir çoğunluk itiraz et diyorlar
Zihinsel den girersem de atanabilir miyim lütfen yardımcı olur musunuz iyi akşamlar

genelden gireceksin anlamıyormusun zihinselden girersen sahtekarlık olur

kulavuzda hepsi yazıyor aç oku anlaman yokmu

Zihinsel den girerse uyanıklık yapmış olur. Genel den girmeli. Zihinsel den girip atanırsa, atandığı kurum ataması iptal edilebilir.

Bipolar ruhsal bir hastalıktır. raporunuzda belirtilmiştir raporda ne şekilde yazıldığına bakın.

Bende bipolarım %40 oranla ve benimkini sağlık kurulu raporunda zihinsel işaretlemişlerdi ben gidip düzelttirdim ve sınava genelden girerek memur oldum çünkü sonra başım hem çok ağırırdı hemde yediğim ekmek haram olurdu ömür boyu bana...gerçek zihinsellerin hakkına girerdim çünkü...

İnşallah beni zihinselden sokmazlar..
İş başvuru çıktısı alırken zihinsel bozukluk yazıyor..
Bipolar yerine. Zaten isteyerek almadım bu raporu..
Hayırlısıysa kazasız belasız iyi bir yere girsem artık..
Hep dua ediyorum.. :)

Zihinsel değil arkadaşlar... Girer atanırsın da sonra zeka testi isterlerse ne yaparsın ? Genelden gir...

Zihinsel den girin hiç kimse heyet raporunu sorgulayamaz doktor vermiştir burda doktorluk yapıyorsunuz zihinselden girme diyen rakibinizdir ben zihinselim memurum

Atama falanda iptal olmaz kanmayın öyle diyenlere

Zihinsel isaretliyse zihinselden girecende bence zihinseli normal zekasi olan insnalara vermemeliler kolay kolay. Ben genelden girdim kazandim 218. Oldum belki normal zekali olup zihinselden girip onumde 100 kisi vardir.

ekpss sınavında ilk 1000 e girenlerin 900 ü zihinselden sınava girenler heralde ne demek istediğimi anlamışsınızdır

%40 Ruhsal ve Duygusal engelliyim.Ekpss ye hangi bölümden gireceğim?

Arkadaşlar merhaba %40 ruhsal duygusal 3 yıl süreli engelliyim.2022 ekpss ye zihinsel engelli bölümünden mi gireceğim cevap verirseniz sevinirim iyigünler.

Hastalığınız nedir tam olarak(%40) olarak?
Raporunuzda hastalığınızın ismi?

Evet sadece bipolar 10 senedir tedavi görüyorum kısmen iyileşmeye %40 verdiler.Bunu neden soruyosun ki ? Sorduğum soruyla ne alakası var ?

Üst Alt