Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar Hastalığımdan Kurtuldum: Tereyağ

erkaning

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bipolar Hastalığımdan Kurtuldum…

Bundan 3 yıl kadar önceydi. Hayattan tüm umudumu yitirmiş bir halde, elimde “Tibetin Ölüler Kitabı”nı okurken, kendime belirli bir yer seçmiştim. Artık karma(yeniden doğum) olayını düşünüp, şöyle diyordum kendime “bu hayatım bitti, artık başka sefere” diye.

Yaşadığım yerde nerede öldüreceğimi bile planlamıştım. Yanıma “Tibetin Ölüler Kitabı”nı alıp, bir tane de bıçak yukarıdaki hastanenin üstünde bir ormanlık alan vardı. Orada yaşamıma son verecektim.

O sıralar annem bana ısrarla sabahları tereyağ ve bal yememi söylüyordu. Bende annemi kırmayım dedim, yemeye başladım. Yaklaşık 1 ay kadar olmuştu. Kendi kendime ne kadar iyi oldum, diye söylerken, o gün televizyonda Canan Karatay (şu kısa-beyaz saçlı doktor) bipolar-şizofreni hastalarına tereyağ’ın ve kelle paçanın bu hastalıklara iyi geldiği haberini izledim. Hatta bu TIME dergisinde bile yayınlanmış, tereyağ ve kelle-paça’nın bipolar ve şizofreni hastalığına iyi geldiği gerçeği… Sonra sabahları da tereyağ yediğimi düşünerek bu haberi onayladım. Her sabah bol bol tereyağ yemeye başladım, şu anda bu hastalıktan kurtuldum.

Yani bipolar ve şizofreni hastalarına, bol bol tereyağ yeyin, arada birde kelle-paça…. Ben şuanda bu hastalıktan kurtuldum, sizde kurtulun.

erkaning

iyimisin şuan? mutlumusun? banada şizofreni teşhisi koydular..ben çok mutsuzum....

Evet, kendimi eskisinden daha iyi hissediyorum....

Yalnız,, kendimi iyi hissetmemin sebebi, ben bilinçaltımı yeniden dizayn ettim ondan....

Şunun farkına var, kendini iyi hissetmek başka, hastalık başka...

Ben kendimle barışık bir bipolar hastasıyım....

"Olumlama"ları kullan....

Sana kitap öneriyorum, "içe dönük konuşmanın gücü" Shad Helmstetter.... Bu kitabı oku, bilinçaltını yeniden dizayn et...

Kendinle barışık olursan, bu hastalık sana büyük avantajlar getirir....

ŞUNU UNUTMA,,,, bol bol tereyağ ye.....

Son düzenleme:
Tereyağına fazla yüklenmeyin obez olur çıkarsınız!

Tereyağ ve arada kelle paça diyor bakar mısın ?:D Margarin ve mercimek yesek olmaz mı malum para yok işte anlarsın ya !:cool:

5 parmagın beşi bır degıl anlatabılıyor muyum sen gıbı azımlı degılım ben

erkaning kardeşim sen bir daha kitap falan okuma! Belli ki çabuk etkileniyorsun, reenkarnasyona aldanıp bıçakla falan tövbe tövbe.. Tereyağı daha makul ordan devam edelim lütfen

bu başlığı dalga geçmek için mi açtınız anlamadım ki

Ya bı yürü git tereyağı iyileştin yani .belki iyiydin zaten sen canın sıkılmış olmasın macera ariyodun belki .insan kendi kendini hasta edermi be

Üst Alt