Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar hastasına ehliyet verirler mi?

almamalısın derken alabilirim fakat almamalıyım anlamına geliyor. bipolar bozukluk olan ve ehliyeti olan var mı?

İlk sağlık ocağına başvurursun oradan uzman doktora gönderirler, doktor kullandığın ilaçlara ve durumuna bakar mesela yeşil reçeteli ilaç kullanıyorsan işin zorlaşır. Doktor'un kanaatiyle "sürücü olur" raporu alabilirsin.

bencede alabilirsin...
bu arada bipolar hastalığı denilen bu illetden kurtulmanın en güzel yolu başta duadan geçer..
inanın bana 2 yıl bir fiil xanax paxera gyrex vs kullanmış biri olarak size önerebileceğim en güzel yolu duadır..
geri kalan kısmı ise sevgidir.. elinizden geldiği kadar en çok sevdiğiniz sosyal aktiviteleri yapmaya çalışın...inanın bu illetden kurtulursunuz..

akdenizden

Almamalısın derken senin normal olmadığın trafikte atak geçirme halinde birinin ölümüne sebep verebileceğin ve ehliyetin olduğu için hapsi boylayabileceğin anlamına geliyor.

benim ehliyet alma işim doktorların kanaatine kalmış artık, doktorlar kesin ehliyet vermezler diye bir kural var mı acaba?

Benim Hem B Hem A2 ehliyetim var sağlık kuruluna gireceğim engelli raporu almak için 8 senedir tedavi görüyorum benimkini de iptal ederler herhalde inşallah görünmüyodur ehliyet var mı yok mu

Sevgili bipolar arkadaşlar ne kadar meraklısınız ehliyet almaya sizleri fiil ehliyetinizin olmaması faydanıza bunu anlayabilmiş değilsiniz maalesef. Alın ehliyeti trafikte atak geçirin görün .....

doktorlar ehliyet vermiyorsa , daha önce almış olanların da iptal edilmesi gerekir, mantıken.

Arkadaşım ne kadar kalın kafalıymışsın sen yahu, mesele alıp alamamak değil anlayamadın halen mesele aldıktan sonra ne olacak duvara anlatsam anlamıştı yemin ederim tam bipolarmışsın.

ekonomist79
forumun konusu ehliyet alıp almamak, sizin söylediğiniz yeni bir forum konusu. ehliyeti olanlar trafikte problem yaşıyorlar mı nöbet durumunda.

ekonomist79 walla kardeşim hem bilgin yok insanları yanlış yönlendiriyosun hemde kalkmış tam bipolarsın falan diye insanları yaftalıyosun...
bipolar bozukluk remisyonda iken tam iyilik dönemdir ve ehliyet almasında herhangi bir sakınca yoktur.madem bilmiyosun ne diye yorum yapıyosun ?yani doktor kontrolünde ehliyet alabilir 6 ayda bir kontrolle ... ayrıca ben 12 yılldır tedavi görüyorum 20 yıldır araç kullanıyorum daha trafiği tehlikeye atmışlığım yok senin olaya nasıl baktığın önemli .her atak geçiren hızlı araba kullanacak diye birşey yok.bu sadece bir risk .bak bunun altını çiziyorum... bilip bilmeden bipolar değilsin bu rahatsızlığın ne olduğu konusunda bi bilgin yok anladığım kadarıyla konuşuyosun.

ayrıca şunun da altını çiziyorum atakta iken çok çok fazla gezmek isteyebilirsin bu bir atak semptomudur.ama illa da hızlı araç kullanacaksın ,trafiği tehlikeye atacaksın diye bi şart yok .nokta

Alabilirsiniz alin bulunsun gelismeye karsi cikan insanlara inat doktorlar zaten duzenli ilac kullanana izin verirler duzenli ilac alan biri de atak gecirmez bildigim kadariyla yikici degil yapici olun lutfen.

yakın zamanda ehliyet almış olan bipolar hastası var mı? doktorlar ne düşünüyor , bu konuda.

Bipolar teşhisim var, hangi tür ehliyeti almalıyım?

yüzde kırk oranla h sınıfı ehliyet mi almalıyım yoksa b sınıfı ehliyet mi almalıyım. b sınıfı ehliyete izin verirler mi ayrıca. rahatsızlığım bipolar bozukluk. h sınıfı ehliyet almak daha mı kolay olur.

benım E ehlıyetım vardı raporum yokken aldım yenıletmeye gıttıgımde doktor olmaz dedı bırısıne vurarsan carparsan ben nedıcem dedı ondan ıptal edıldı bosuna alma

akdenizden

altı ayda bir kontrol şartıyla ehliyet alabilirsin. Benim şizofreni teşhisim var,ehliyetim de var arabam da.

Üst Alt