Öncelikle herkese merhabalar. 6 yıldır bipolar Hastasıyım. Bugüne kadar 4 farklı psikolog/psikiyatriye gittim. Hepsi de özeldi. Gitmiş olduğum doktorlara sorunlarımı anlatınca bipolar teşhisi koydular. Bu duruma göre ilaç yazdılar ve ben bu durumu fazla önemsemedim ilaçları kullanmadım ve her ay doktora görünmedim. En son işler çığrından çıktığı için bulunduğum yerde bir özel hastanenin psikolog bölümüne randevu aldım. Sorunlarımı anlatınca psikolog gene bipolar teşhisi koydu ve psikiyatriye gidersem çok rahat ve kolay ilaç yazabileceğini söyledi. 2 yıldır psikolojik sorunlarimdan dolayı asker kaçağıyım. Bipolar rahatsızlığımdan dolayı aşırı para harcadığınız gibi aynı zamanda kendime ayit şirket ve çok yüklü miktarlarda olan ( 600-700 bin küsur) borçlarım var. Bu borçları zaten normal şartlarda ödeyecek birisi değilim. Ödeyecek durumda olsam bile bu zaman alır. 20 den farklı kendi adıma tahhut etmiş olduğum hizmetler ve bu hizmetlerden icralık olmamda cabası. ( TTNet, Turcell vs vs). Rahatsızlığımdan dolayı ve online kendi işimi yaptığımdan dolayı, Türkiye nin her iline gidip ev tutuyorum ve iki gün sonra sıkılıp başka bir ile geçiş yapıyorum ve oradaki tahhutlerimi umursamayip iptal etmiyorum çünkü yarını düşünmüyorum. Sonradan bunların cezası çok ağır bir şekilde bana patlıyor. Şuan Kıbrıs tayim ve bulunduğum yer çok konforlu olmasına rağmen sürekli 30 dk arayla değişen depresif mod ve ardından gelen enerjik modlarını artık beni yedi bitirdi. Aynı zamanda şuan halen daha süren boşanma mahkemem var. Konforlu bir yaşam sürdüğüm halde sürekli kendime fiziksel zarar verme veya zehirleme düşünceleri beni bitirmiş durumda. Bu durumda askerliğimi yapamayacağıma kanaat getirdiğim için rapor almaya çalışıyorum. Ancak şöyle bir durum var bana daha önce teşhisi koymuş olan doktorlar Kıbrıs'ta özel hastanelerin doktorlariydi. Ve bu doktorlara belli yıllarda ki aralıklarla gittiğinden dolayı bir çoğunu hatta hiç birini hatırlamıyorum. En son gittiğim psikoloğu hatırlıyorum. Ve e nabizda sadece 2018 yılında Türkiye de gitmiş olduğum psikiyatriyi görebiliyorum. O da bana bir ilaç yazmış onu da kullanmamışim zaten hatırlamıyorum bile. Bir kaç yerden araştırdım. Bu raporu alabilmem için, Herhangi bir devlet hastanesinin ruh ve sinir hastalıkları bölümünden ,,15 gün veya daha fazla yatış yapmam gerekiyormuş rapor almak için. Bu son zamanlarda kendimi zaten kötü hissettiğim için bu yatışı yapmak benim için de iyi olacak. Çünkü artık çığrından çıkmış vaziyetteyim. Eskiden 2-3 saat aralıklarla değişen duygularım varken şuan 5-10-15-20 dakika da bir değişiyor. 20 dakika önce gülerken 20 dakika sonra ağlıyorum veya anlamsız sinir krizleri geçiyorum. Forumlarda araştırma yaparken bu siteyi gördüm ve bana en iyi buradan yol gösterebilineceğine inanıyorum. Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.