Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar hastasıyım ve aşk acısı çekiyorum, ne yapabilirim?

ssometimes

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhabalar
Bipolar ve uyku apnesi hastasıyım, engelli raporum da var.
Hayat benim için işsizlikle de beraber oldukça zor zaten.
Uzun süredir stabil iyiydim ta ki düne kadar.
1.5 yıllık bir birlikteliğim vardı düne kadar, geçmişte beni aldattı ve affettim.
O kadar çok seviyordum ki bir şans daha verdim ama o hatasıyla ben yaşayamadım ve bir daha güvenemedim.
Çok denedim güvensizlik her yanımı sardı, çok sevdim ama bu ihaneti affedemiyorum.
Bizler zaten hastayız üstüne bir de bu acılar mahvediyor beni.
Doğruyu yaptıgımı biliyorum ama ne yapabilirim bu acıdan kurtulmak için, yeniden atak gecirmekten korkuyorum.
Bana ilişkiler hayatım boyunca iyi gelmedi, anladım ki uzak durmam gerekiyor, evlilik te pek düşünmüyorum.
Teşekkürler :((

ssometimes Bipolar bozukluk zaten duygu bozukluğu olarak sınıflandırılır,yani duygular da istemsiz gelişen ve yoğunlaşan geçişler olur,bipolar hastaları özellikle mani dönemlerinde genel olarak çok fazla aşık olurlar,hayatı toz pembe görmeye başlarlar,bu yalnış anlaşılmasın, Bipolar bozuklukta, kadınlar da östrojen hormonu erkeklerde testosteron hormonu diğer insanlara göre bir tık daha yukarıdadır,dolayısı ile aşk hayatı kadın erkek fark etmez diğer insanlara göre biraz daha renkli olacaktır,Size önerim bu yaşadığınız durumu manik atak geçirmeden önce bir psikiyatri ile görüşmeniz yönünde, faydası olacaktır...
Geçmiş olsun...

Kağan52

Çok teşekkür ederim . Şu an ıyi hissetmiyorum. Fazla yazamıyorum. Çok sağolun. Haklisiniz doktorla konuşmakta fayda var...

ssometimes
Rica ederim,yarın ilk işiniz bir psikiyatri uzmanı iile görüşmek olsun.ALLAHA emanet olun...

Hayatında bir yol ayrımına gırmısın, bu sureç herkes için zordur çünkü net karar ve irade isteyen bir durumdur. Bizler bu konuda sıkıntı yasıyoruz ama tavsiyem gunluk tutun içinizi dökün deftere herkese degıl makul kişilere psikologlara durumunuzu anlatın

Üst Alt