Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar için Kayseri devlet hastanesinden rapor..?

fuhrer1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
merhabalar, ben 5 yıldır bipolar hastasıyım. internette okuyorum okuyorum anlamıyorum. kayseri eğitim ve araştırma hastanesi devlet hastanesi mi oluyor? engelli raporu almak istediğimi randevu alıp psikiyatri doktoruna mı söyleyeceğim? lütfen yardım edin. kpss ye girip atanmak istiyorum. hiç bir gelirim yok.

Devlet hastanesi acilinin yanındaki binada sağlık kurulu var oraya gidip başvuruyorsun.

fuhrer eski devlet hastanesi oluyor yanlız orada engelli raporu verilmiyor. Kayseri şehir hastanesi yeni yapılan ilk girişte sağda fizik tedavi binası var orada heyete giriyorsun.182 yada mhra uygulaması üzerinden erişkinlerde için engelli raporu için randevu alıp gideceksin.5 yıldır tedavi gördüğün doktorundan durum bildirir raporu işte.heyette psikiyatri bölümü dojturuna gösterirsen daha çabuk yürür işin.Kayseride bazı hastalıklardan oran al ak çok zor malesef

fenerliyizz

merhaba dediğiniz gibi yaptım. 182 yi aradım. kayseri şehir hastanesinden 10 temmuz için yarın randevu verecekler. ama anlamadığım şu; ben her branştan rapor almayacağım. psikiyatriden alacağım. onu telefondan anlamadı. o nasıl olacak? bu normal prosedür mü?

Merhaba bende Kayseri de yaşıyorum ve bende bipolar hastasıyım.. Eğer rapor alırsanız gelişmeleri paylaşırsanız takip etmek isterim.

fuhrer engelli raporu için listedeki bütün doktorlara muayene olman gerekiyor.Bu normal prosedür her hastanede böyle süreç

Üst Alt