Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar için rapor almak mantıklı mı?

dgcnn

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
93
Selamlar değerli abilerim ve kardeşlerim. Başlıktan da anlaşılacağı üzere aklıma takılan bir sürü soru var. Haziran da engelli raporu almak için başvurdum, o raporu bir sene yani devlet hastanesinde takibimi yaptırmamı söylediler. Bunu almamdaki amaç sadece kontenjanlardan faydalanmak istemem. Yani canımı sıkan bazı doktorlar ezber mi yaptılar bilmiyorum saçma salak konuşuyorlar. Zihnim aşırı bulanık ve ruhsuz gibi dolanıyorum. Artık tepki bile verebilecek halim kalmadı. Yani yıllardır eve kapanıyorum şu hastalıkla baş edemediğim için. Sizce almaya gerek var mı ne gibi işlerde görev alabilirim? Kpss için almaya değer mi?

ekpss de kendine güveniyorsan rahat 90 üstü alırım diyorsan alman mantıklı. ama kpssden pek ümitli değilsen özel sektörün hali ortada,sağlam diye tabir ettiğimiz adamlar iş bulurken zorlanırken engelli hele psikolojik engelli birisine ön yargı çok daha fazla olacaktır. burada bazen yazıyorlar mesela onları da okuyabilirsin. artıları eksiler düşün ona göre planını yap. ama ekpss ye 1 yılını feda edersen alınmayacak puan değil bence yapabilirsin

bu ekpss diğer normal lisans önlisans kpss sine göre çok daha kolay herhalde

Kolay da. Tarih coğrafya yine aynı seviyede. Ezber bilgiler sonuçta. Zaten ben matematikten full çektim tarihten baya yanlış çıktı

@Emrekvk, ben yapamıyorum oturup ezber çalışamadım çok sıkıldım. 73 puan aldım lise düzeyi o puanla atanmak imkansız. Şöyle 6 ay düzenli çalışabilsek tarihe coğrafyaya 90 alırım aslında ama o motivasyonum yok maalesef. Şimdilik engelli maaşıyla devam

@Tyler D.,

Aynı durum ben de devam ediyor. Keşke motivasyonumuz olsa

@Ben_Claudius,
Teşekkür ederim, motivasyon eksikliğim olmasa çalışıp herşeyi yapacağıma inanıyorum. Fakat bizim ilaçlar zihin bulanıklığı yapıyor. Normalde biraz daha odaklanabilsem normal kpss den iyi puan yaparım ama o da yok. Özel sektörün acıması yok dediğiniz gibi. Adamlar iflahımı kuruttu. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur

Üst Alt