Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar için yeni bir ilaç çıkmış!?

Ben rexapinin yanında prozac başladım hiçbir faydası olmadı yine depresifim yine yorgunum.

Prozac hakkında film yapılmış Amerikada baya yaygın bir ilaç.
Ben askerde kullanmıstım, verdiği özgüven ile kendimi diskoda buldum :D
Kişiden kişiye değişebilir yani, acaip rahat ve özgüvenli yapıyordu.

fluo etkisi var mı peki bnm kullandığım ilaçlar bni baya mahvetti uymamak yada çok uymk ya çok enerjik ya da çok durgun işte baya bir zorlanıyorum etkisi var mı en azından işte kendimi iyi hissettirecek kadar

tapasya Herkesin bünyesi farklı etki ediyor.
20 mgramlık Prozac, 200mg Lustral dan daha fazla etki ediyor bana.
Hangi ilaçları kullandıgını bilmiyorum ama ilaçların etki etmiyor bence.

Target yeni antipsikotik

Target kullanan var mı varsa nasıl bir ilaç bilgi verebilir misiniz?

Abdi ibrahim üretimli target fluoksetin hcl+olanzapin

Abdi ibrahim güzel ilaçlar çıkarır bundan şüphem yok. Lisede bel ağrım vardı ilaç doktor fayda etmezdi doktorun birisi Aleve hapını yazdı bel ağrımdan eser kalmamıştı...
fluo bende Lustral kullandığım dönemde üniversitede iken disiplin kurulu başkanına hicivli bir şiir yazmıştım. Tabi disiplin kurulu başkanı olduğunu bilmiyordum farkettiğinde 1.5 yıl olmuştu ve 15 dk fırça atmıştı. Senin durumda farklı olmuş diskoya gitmen :D.

bu ılac gercekten yenı mı cıktı ınanılcak gıbı degıl hemen denemek ıstıyorum gercekten bayılırım ılac kullanbmayı butun ılacları kullandım ama adları degısık etkısı aynı 22 adet ılac degıstırdım doktor kızıyor bana bunu denuıcem

benkım

Sen Şizofren değil miydin ? Ben seni Şizofren biliyordum. Yoksa sen hem Bipolar hem Şizofren misin ? Bir insan hem Şizofren hem Bipolar olabilir mi ? Bu konuda bilgin var mı ?

erbin bende 2 sıde var ıgnelerı yaptırmadım aldım cope attım bazende yaptırdım bipolar aslında bıldıgım kadarı şizofren sadece belırtılerı farklı ama bipolarsan şizofrende olabılıyor musum doktor ole deıd bende anlamadım sadece ılac verıyorlar konusmuyorlartkı sır gıbı saklıyo doktorlar boşver kafana takma ama bu ılacı alıcam

@fluo prozac takıntıların şiddetini azaltıyor bende de aklıma istemediğim bir düşünce gelse bile pek rahatsız etmiyor prozac sayesinde .

Son düzenleme:
erbin
hem şizofren hem bipolar bireylere şizoaffektif bozukluk denilir.

Üst Alt