Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar lityum kan sonucu kaç günde belli olur?

jackal75

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
1
Bipolar lityum kan sonucu ne kadar sürede sonuclanıyor bugun kan verdim 10 günde sonuclanır dendi dogru mu başına gelen var mı böyle

Lityum seviyesinin ölçülmesi için yapılan test sonuçlarının çabuk çıkması gereklidir. Çünkü hasta ilaca devam edecekse sonuçlara göre bir doz ayarlanır. Bu yüzden genel olarak testler kısa bir sürede çıkar. Aynı gün içerisinde hatta birkaç saat sonra sonuç alınabilir.
Ben kan verdiğimde birkaç saatte çıkmıştı.
Sana söylenende bir yanlışlık var bence.

jackal75

Aynı gün çıkar. Sabah yaptırdıysan öğleden sonra yoksa ertesi gün sabah. Sadece bipolar değil bütün kan testleri aşağı yukarı bu sürede çıkar.

ben özele gıdıyom 15 dk cıkıyo hahahhahhhahahahahah

benkım denizli de hangi hastahaneymiş o 15dk da sonuç veren bizde öğrenelim. Ben DDH de yaptırıyorum testleri

pamukkale üniversite ayşenur ince kenar ben ona gıttım 7 aydan berı 2 kez kan aldılar o baktı 1 kısı aldı sonra benı aldı sonuc cıktı dedı dreamfail

Üst Alt