Merhabalar;
Öğretmenlik Mezunuyum
11.03.6 ---> Bipolar Mizac Bozuklugu(F31) teşhisiyle tedavi görmekteyim.
2018 de hastanede yatarak da tedavi gördüm.
Tedavimi takip eden doktorum İstiyorsan engelli raporu düzenleyelim diyor.
E-KPSS ye girersin. Atanman daha kolay olur ve sıkıntıya girmeden devlet işinde çalışırsın.ve bu senin için çok daha iyi olur diyor.
26 yaşındayım ve özel bir yerde ön muhasebecilik yapıyorum şuan.
Sizlere sorum Engelli raporu aldığımda her önüme gittiğim yerde raporun varmış diye çıkar mı
Sadece ben kendi e devletimde görebilirim vey raporu ben sunmadıkça kimse göremez mi?
Engelli raporu aldım E-KPSSden atanamadık tabiri caizse rapor elimizde patlar mı?
engelli raporum varken NORMAL LİSANS KPSSye de girebilirmiyim.
özel sektörde beni kötü etkiler mi.Bir keresinde önceki çalıştığım yerde engelli raporu olan birisinin iş başvurusunu dikkate almamışlardı.
Öğretmenlik Mezunuyum
11.03.6 ---> Bipolar Mizac Bozuklugu(F31) teşhisiyle tedavi görmekteyim.
2018 de hastanede yatarak da tedavi gördüm.
Tedavimi takip eden doktorum İstiyorsan engelli raporu düzenleyelim diyor.
E-KPSS ye girersin. Atanman daha kolay olur ve sıkıntıya girmeden devlet işinde çalışırsın.ve bu senin için çok daha iyi olur diyor.
26 yaşındayım ve özel bir yerde ön muhasebecilik yapıyorum şuan.
Sizlere sorum Engelli raporu aldığımda her önüme gittiğim yerde raporun varmış diye çıkar mı
Sadece ben kendi e devletimde görebilirim vey raporu ben sunmadıkça kimse göremez mi?
Engelli raporu aldım E-KPSSden atanamadık tabiri caizse rapor elimizde patlar mı?
engelli raporum varken NORMAL LİSANS KPSSye de girebilirmiyim.
özel sektörde beni kötü etkiler mi.Bir keresinde önceki çalıştığım yerde engelli raporu olan birisinin iş başvurusunu dikkate almamışlardı.