Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar nedeniyle 2 senedir tedavi gördüm, faydası olmadı. Çalışamaz raporu almak!?

Zambak80

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba sorum şu ? Ben engelli(çalışamama) raporu almak için doktoruma söyledim çalışma başlatıldı testler yapıldı,sosyal hizmet ailemi aradı.Henüz sağlık kuruluna müracaat etmedim.Sizce rapor alabilir miyim ? 6 senedir tedavi görüyorum bir dönem iyileştim ilaçları bıraktım habersiz sonra panik atak ve bipolar teşhisi konuldu 2 senedir tedavi gördüm faydası olmadı sizce aile ruh sağlığı merkezi daha faydalı olur mu ?rapor almam etkilenir mi alabilir miyim yine ?Mesela sevdiğim iş olsa bile ani bir kararla ayrılıyorum çok işe girip çıktım yapamadım çalışmak bu hastalıktan kurtulmak istiyorum.sizce ne yapmalıyım ?

Zambak80

Birincisi iyi bir doktor araştırmasıyla işe başlamalısın tam net teşhis konulana kadar bütün muayeneni çok sağlam bir şekilde olduktan sonra verilen ilaçları duzenli kullanarak asla bırakmamalısın hem ilaç hem biraz daha sosyallik hayatini monotonluktan cikarmak için aktivite araştırıp hoşuna giden güzel vakit geçirebileceğin seni mutlu edecek yeni insanlar tanımana yol acacak aktiviteler seni dahada rahatlatacaktir, doğal olarak bunun sonucunda işin ile alakalı durumlarinin calismama sıkılma isteğinde ortadan kalkacaktır yani işin özür yaşam kalitesi ve hayat plani

Bende senn gıbı calısamaz raporu alıcaktım verdıklerı para 800 tl oda bana yetmez bosuna ugrasma bende calısamıyorum iş bıle zor buldum ilaçları bıraktım sımdı daha mutluyum sende bırak bence

Teşekkür ederim bir hayat planı yapacağım evet ama benim sorunumun kaynağı ailem maalesef ben öyle düşünüyorum. Peki sizce evlilik bu konuda doğru karar olabilir mi bu da merak ettiklerim arasında ayrıca doktora danışacaktım ama fikirlerinizi de merak ediyorum sağolun.

Evlenmene engel olur ben 14 seneden berı bu hastalıgı cekıyorum bosuna alma rapor gıt calıs calısırsan daha guzel yerlere ve guzel seyler alırsın kendıne ben bıle evlenemedım yasım olmus 34 buldugum kızlar bayanlar benden korkuyo eger calısamaz raporu alırsan aılen sana bakamaz oldugunde pısman olursun bıde raporun kac benım %45 oldugu halde zor ıs buldum ama 6 sene sonra emeklıyım 2500 tl para alıcam 6 sene sonra sende calıs kafan dagılır doktora sorma bısey bılmıyorlar ben sordum hayatımı maf ettıler

@benkım slm orman bey

2500 vermezler alacagın 1500 bence çalışma 860 ondan hayırlı kendini yorma boşu boşuna

Üst Alt