Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar nedeniyle hastane yatmıştım. Ehliyetime tahdid konulmuş. Nasıl kaldırabilirim

eren.yalılı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba

geçen yıl kasım ayında kısa bir süre hastaneye yatışım oldu. Daha sonra kendimi toparladım. İş hayatına döndüm. Hastaneden çıkarken doktor kısa bir süre ehliyetine el konacak süre bittiğinde tekrar araç kullanmana devam edeceksin dedi. Süre 3 aydı ve araç kullanmadım.

Daha sonra ehliyetim var diyerekten araç kullanmaya devam ettim motor ehliyeti almak için özel bir hastaneden rapor alarak sürücü kursuna yazıldım. Sürücü sertifikasına hak kazandım. Nüfus müdürlüğüne gittiğimde ehliyetimde ( tahdid) kısıtlama oldugunu öğrendim.

Nufus müdürlüğünden İl sağlık müdürülüğünü il sağlık devlet hastanesine git dedi devlet hastanesi sağlık ocağına git dedi herkes bir yere git diyor anlıyacağınız. Tahdit Muğla milas ilçesinden konuldu. Kimi hastane oradan işini halletcen diyor. Ben ankarada yaşıyorum. İkametim burada ne yapacağımı nereden başlayacağımı şaşırdım.

Üst Alt