Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar olmam savunma sanayide çalışmamı engeller mi?

anonymous

Aktif Üye
Konular
249
Reaksiyonlar
232
Elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim. Yakında mezun olacağım. Savunma sanayide çalışmak istiyorum. Ama hem askerlikten muafım, hemde engelli belgem (bipolarım) var. Bu durum savunma sanayide işe alınmamda engel olur mu?

@anonymous Diğer sektörlere göre hata toleransı düşük bir sektör olduğu için engeller. Engelli raporum olmadığı dönemlerde (askerliğim tecilli) sırf anksiyetem bile elenmem için yeterli bir sebepti. Bir de kendi durumunuzu düşünün.

@anonymous, CV referanslarınız sağlamsa bipolar olmanızın sorun çıkartmayacağını düşünüyorum

Hakkınızda hayırlısı olsun.

@Descartes, Referanslar sağlam olunca neredeyse herkes rahatça girebilir. Türkiye'de bilinen birçok kurumsal firmada gerçekte hiçbir iş bilmeyip sırf referansı ya da torpili sağlam olduğu için olmaması yerde olan birçok kişi biliyorum.

@berke26, doğrudur. Zaten "adamın / dayın varsa " deyişi artık toplumun genelinde yaygın bir görüş . Referansın sağlamsa derken , arkadaşın mesleki bilgisini hariç tutarak yazmadım. Hani her şey tamam ama askerlikten muaflık ve bipolar raporu engel olur mu ? Bu açıdan bakarak dedim. Senin yazdığının tersi şekilde alanında çok donanımlı & deneyimli olsa da iş bulamayanlar da var. Torpili olmadığı için.

Üst Alt