Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar olup da vücut geliştirme yapan var mı?

beberuhi

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Herkese merhabalar ben beberuhi :eek: 22 yaşındayım. 5 yıldır bipolar duygulanım bozukluğu ile savaşıyorum. Bu rahatsızlığımın doğuştan olduğunu zannediyorum çünkü küçükkende çok alıngandım. İnsanlar bana çok ufak bir şekilde kızsa bile masanın altına girer ağlardım. İlkokul ve lise döneminde uğradığım zorbalıklar yüzünden 17 yaşında psikolog ve psikyatra gitmeye başladım psikoloğum üniversitede daha olgun insanlarla karşılacaksın dediğinde sevinmiştim fakat üniversitedede zorbalığa maruz kaldım. Aktif kullandığım ilaçlar: risperdal, prozac, faverin, akineton, rivotril ve dideral üniversiteden 2 hafta önce mezun oldum. Beden eğitimi ve spor yükekokulu mezunuyum. 8 yıldır fitness sporuyla uğraşıyorum. benim gibi bipolar olupta spor yapan akranlarım abilerim ablalarım varsa her konuda yardımcı olmaya hazırım.

beberuhi merhaba ben bir süre uğreştım. Bende bipolar olarak yaptığım herşeyi büyük istekle başlayıp sonra debresyona girince bıraktım. 27 yaşındayım halen üniversite okuyorum, bitiremedim. Ben de çok zorbalıkla uğraştım. Hastanın halini yine onu yaşamış olan anlıyor seni çok iyi anlıyorum dostum. Umarım hayat istediğin gibi olur

Abi seninde dediğin gibi bende depresyon günlerimde spora gitmek yerine ayıptır söylemesi cips ve çikolatalara saldırdığım çok oldu gerçekten yaşamayan bilemiyor ayrıca yalnız olmadığımı hissetirdiğiniz için teşekkür ederim.

Üst Alt