Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar olup EKPSS ile öğretmenliğe atanmak konusunda bilgi ve deneyimi olan var mı?

Sara Ozar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar 25 yasinda pdr (psikolojik danisma ve rehberlik) mezunuyum.Bipolarim. Ailemle yasiyorum. Kpss ye giricem fakat biliyosunuz ki atamalar hep dogu ve 6 sene cakili kaliyorsunuz orada. Doguya antipatim oldugundan degil ama su an yaninda yasadigim aileme cok uzak iller ve bi atak gecirme esnasinda cok ters seyler olabiliyor biliyorsunuz. Bu yuzden ekpss yi degerlendirebilir miyim diye dusundum ve bazi bilmedigim seyler var. Birincisi bu sekilde ekpss ile pdr alaninda calisabilir miyim.

Ikincisi ve EN ONEMLISI ekpss alimlarinda hangi illere ataniliyor? Normal kpss-ogretmenlik ile ayni mi (dogu, 6 sene kalma zorunlulugu)? yoksa baska iller de aciliyo mu ve zorunlu hizmet var mi yani 6 sene zorunlulugu? 3.su ise maaslarin nasil oldugu..
ve 4.su her sene ekpss oluyor mu..
cok uzun oldu farkindayim ama hic bi bilgim yok maalesef. .Simdiden tesekkurler

1) koşulları sağlıyorsanız evet çalışabilirsinz (657 nolu yasaya bakınız eğer puanlarınız atanabilecek gibiyse)

2) il bazlı kontenjanlar sanıyorum 14 haziranda aıklanacak ama 17 si de olablir tam hatırlayamadım

3) aynı olduğunu düşünüyorum tabi bu iyi bi cevap olmaz cevap evet aynı

4) ekpss 2 yılda bir yapılır ve puanlar 4 yıl geçerli

bişey diyeyim mi ekpss ile kadrolu atanılıyor mülakat yok.çakılı olmuyor.

kbenly

çakılı olmuyor derken?

ne kadar zamanda bir tayin/yer değiştirme hakkı var ki?

ahmet22

çakılı olmuyor derken kdarolu oluyor ve meb il dışı yer değiştirme duyurusu yayınladı mı tercih hakkı oluyor.

kbenly ne zaman aciyolar onu ? Buyuk iller de oluyo mu tercih ya da atama aninda.

Üst Alt