Arkadaslar 25 yasinda pdr (psikolojik danisma ve rehberlik) mezunuyum.Bipolarim. Ailemle yasiyorum. Kpss ye giricem fakat biliyosunuz ki atamalar hep dogu ve 6 sene cakili kaliyorsunuz orada. Doguya antipatim oldugundan degil ama su an yaninda yasadigim aileme cok uzak iller ve bi atak gecirme esnasinda cok ters seyler olabiliyor biliyorsunuz. Bu yuzden ekpss yi degerlendirebilir miyim diye dusundum ve bazi bilmedigim seyler var. Birincisi bu sekilde ekpss ile pdr alaninda calisabilir miyim.
Ikincisi ve EN ONEMLISI ekpss alimlarinda hangi illere ataniliyor? Normal kpss-ogretmenlik ile ayni mi (dogu, 6 sene kalma zorunlulugu)? yoksa baska iller de aciliyo mu ve zorunlu hizmet var mi yani 6 sene zorunlulugu? 3.su ise maaslarin nasil oldugu..
ve 4.su her sene ekpss oluyor mu..
cok uzun oldu farkindayim ama hic bi bilgim yok maalesef. .Simdiden tesekkurler
Ikincisi ve EN ONEMLISI ekpss alimlarinda hangi illere ataniliyor? Normal kpss-ogretmenlik ile ayni mi (dogu, 6 sene kalma zorunlulugu)? yoksa baska iller de aciliyo mu ve zorunlu hizmet var mi yani 6 sene zorunlulugu? 3.su ise maaslarin nasil oldugu..
ve 4.su her sene ekpss oluyor mu..
cok uzun oldu farkindayim ama hic bi bilgim yok maalesef. .Simdiden tesekkurler