Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar olup yürürken düşme hissine kapılan var mı?

Vtecll

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
Merhaba,arkadaşlar daha önceki açtığım konularda belirttiğim üzre bana
1,5 2 yıl önce bipolar teşhisi kondu.Hastalığım şiddetlenip hastaneye yatmadan önce bacaklarımda güçsüzlük yaşamıştım resmen vücudumu taşımakta zorlanıyordum üstelik ilaç kullanmadan aynı sorunu yine 1 aydır yaşıyorum uzun mesafe yürüyemiyorum düşecek gibi oluyorum bu problemi yaşayan var mı ya da bipolarda böyle bir belirti olur mu bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinicem teşekkürler 🙂

kardeşim ben 20 yıldır bipolar hastasıyım senin sıkıntınla bipoların hiç alakası yok bence fizik veya bi ortapedi doktoruna git sıkıntını anlat yardımcı olacaklardır

Vtecll bende yaklaşık 18 yıldır ilaç kullanıyorum bazen cuma namazında düsecekmiş gibi dengemi zor tutuyorum lakin el titremesi için kullandığım dideralden kaynaklandığını düşünüyorum sizinkizi farklı aldığınız ilaçlar tiroid bezlerine yada guatra neden olmuş olabilir acilen doktora gitmeniz öneririm

Merhaba almış olduğunuz ilacın yan etkisi veya ilaca karşı hassasiyetiniz olabilir doktorunuzu en kısa sürede bilgilendiriniz. Çok kısa süreli sakatlanma gibi benzer bir durum yaşamıştım..

Hayırlı geceler

Depakini kestik bayağı oldu.İlaç kullanmadığım zaman da olmuştu yani ilaçtan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.Tiroidin belirtilerine baktım bana uymuyor.Şuan biraz daha iyiyim yürüyebiliyorum ama bu hastalığın zaman zaman baş göstermesi rahatsızlık verici...

Üst Alt