Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar tedavisi görüyorum. Bazen yaşadığım an'ı kavramakta zorlanıyorum..?

Eflatun59

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sabahtan beri hiç iyi değilim birden bir an geliyor başka bir ana gidiyorum sanki midem bulanıyor ayaklarım kesiliyor kendime gelemiyorum bayılacak gibi oluyorum ama o an hangi anda olduğumu hatırlamakta güçlük geçiyorım beynim zonkluyor şuan da bipolar bozukluk hastasıyım ama bu yaşadığım ne bilmiyorım zihnim çok karışık toparlayamıyorum şuan da sersem gibiyim arada yine öyle olcak sanıyorım hatırlamakta güçlük çekiyorum o yaşadığım anı ama resmen başka bir ana gidiyorum sanki bayılcak gibi oluyorum
Böyle birşey yaşayan varmı
Yaşadıklarım bazıları gerçek mi rüyamı ayırrt etmekte güçlük çekiyorum

Ben manideyken ataklarım sırasında bayılacak gibi oluyordum dizlerim vücudumu taşımıyordu kollarımda derman kalmıyordu gözlerimse çok yoruluyordu akşamları otomobil farları acayip derecede rahatsız ediyordu kafamın içinde elektriklenme oluyordu tabii ben o sıralar ilaç kullanmıyordum hastaneye yattığımda da vizitler sırasında tam olarak anlatamamıştım derdimi doktora.Bipolarla ilişkili mi bilmiyorum ama sanırım bunun adı anksiyete bozukluğu...

Çok farklı bir durum bende bayılcak gibi oluyorum karıncalanıyor bütün vucüdüm çok tuhaf anlardı yaşadığım şimdi biraz uyudum uyandım ama beynim zonkluyor beynim yorgun panik atak mı anksiyetemi başka birşeymi anlam veremedim çok yorucuydu

Üst Alt