Arkadaşlar merhaba.8 senedir tedavi görüyorum.Yaklaşık 6 tane teşhis eskriptiz var bende.Askerlik F31.9 Bipolar duygulanım bozukluğu ( tanınlanmamış kronik nitelik kazanmış ). Balıklı rum hastanesi Paranoid Tipte psikoz. Np beyin hastanesi B kümesi kişilik zemini Bipolar duygulanım Bozukluğu.Arif Verimliden istedim rapor hazırlanıyor .Fransız Lapeye de dilekçe verdim o da 10 gün içinde elimde olacak.Şuan gittiğim doktordan da istedim o da hazırlanıyor.Şuan içtiğim İlaçlar Sabah Efexor 75 mg xr - Tegrerol cr 200 mg-Akşam Rivotril 2 mg Seroquel 400 mg xr Tegrerol cr 400 mg ve risperdal 2 mg..Bu yaşıma kadar Xeplion iğne ve birsürü ilaç kullandım solian depakin abilify lustral akineton proxilin iğne sayamadığım birsürü.Genel sağlık kuruluna başvurucam büyük ihtimal gözlem altına alıp durumuma bakacaklar.Bu konuda ne düşüyorsunuz pek iyi değilim çalışamıyorum başıma fazla iş alıyorum vs vs.Engelli raporu alabilir miyim alamaz mıyım sizce fikirlerinizi üslup bozmadan paylaşırsanız sevinirim...