Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar tedavisi görüyorum. İstihdam için sağlık kurulu raporu alabilir miyim?

Xeplion15

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.8 senedir tedavi görüyorum.Yaklaşık 6 tane teşhis eskriptiz var bende.Askerlik F31.9 Bipolar duygulanım bozukluğu ( tanınlanmamış kronik nitelik kazanmış ). Balıklı rum hastanesi Paranoid Tipte psikoz. Np beyin hastanesi B kümesi kişilik zemini Bipolar duygulanım Bozukluğu.Arif Verimliden istedim rapor hazırlanıyor .Fransız Lapeye de dilekçe verdim o da 10 gün içinde elimde olacak.Şuan gittiğim doktordan da istedim o da hazırlanıyor.Şuan içtiğim İlaçlar Sabah Efexor 75 mg xr - Tegrerol cr 200 mg—-Akşam Rivotril 2 mg Seroquel 400 mg xr Tegrerol cr 400 mg ve risperdal 2 mg..Bu yaşıma kadar Xeplion iğne ve birsürü ilaç kullandım solian depakin abilify lustral akineton proxilin iğne sayamadığım birsürü.Genel sağlık kuruluna başvurucam büyük ihtimal gözlem altına alıp durumuma bakacaklar.Bu konuda ne düşüyorsunuz pek iyi değilim çalışamıyorum başıma fazla iş alıyorum vs vs.Engelli raporu alabilir miyim alamaz mıyım sizce fikirlerinizi üslup bozmadan paylaşırsanız sevinirim...

Öncelikle geçmiş olsun. Düzenli olarak tedavinizi yürüten doktorunuzdan tedavi sürecinizi ve genel durumunuzu anlatan bir epikriz raporu alarak rapor için başvurmanızı tavsiye ederim

Sağolun.Evet aldım bugün raporu doktordan Bipolar duygulanım bozkluğu teşhis...Ben diğerlerini de götürmeyi düşünüyorum hepsini görsünler

Anlattıklarına bakılırsa engelli raporu alabilmen gerekiyor.

Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun senin gibi sorunlar yaşadım yaşıyorum bu saydığın ilaçların bir çoğunu içtim doktor değilim ama tecrübe kazandığım bir çok şey var bu saydığın ilaçların yan etkilerini okudunmu sağlam biri içse oda hasta olur misal geçmişte risperdal iğne vurundum 15 günde bir hapını içtim 4 mg intihar edeceğim dedim okadar yani sıkıntı verdi yüreğimi biri eline alıp sıkıyo ağlayamıyorum çatlayacaktım bıraktım sereguel içtim halen içiyorum az elimi kaldıramıyom doktorunu iyi seç sağlam bir doktora git her önüne gelen ilacı veren doktordan uzak dur değiş söylediklerim tavsiyedir kendini harap etme bence alırsın rapor bi başvur sağlığın iyicene gitmeden kulak ver araştırma hastanelerine gitmen tavsiyedir

MUSTAFA44

Sağolasın ilgin için.8 sene uzun bir süre mecburen toparlayalım diye doktordan doktora atladık.Şuan ki doktorum iyi Allah a şükür.Yan etkilerini biliyorum ama şuan bırakma yada azaltma söz konusu olamaz çok bıraktım bunca yaşıma kadar çok daha kötü oluyorum.Allah yardımcımız olsun Allah hepimize şifa versin kader buymuş...

Yorumlar için sağolun.Benim düşüncem 2-3 hafta hastaneye yatırıp gözlemlerler.Devlet hastanesinde hiç yatmadım daha iyi olur hem gözlem hemde yatmış olurum tedavi olurum

Üst Alt