Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar teşhisi kondu. Rapor almak için bir süre beklemek gerekli mi?

halilkesmen

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
1 hafta önce bipolar teşhisi konuldu bana. Engelli Raporu almam için beklemem gerekir mi. Hemen verirler mi bilgisi olan var mı?

halilkesmen bence biraz bekle kurulda ilaç dökümanına bakıyorlar ne kadar zaman ilaç kullanıyorsun ne kadar zaman kontroldesin ona bakıyorlar ilaçlarını raporla almaya başladıgın zaman başvur
yeni olana oran bile vermiyorlar bence biraz daha bekle derim geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bipolar hastalığından rapor alan arkadaşlar yardim

Arkadaşlar iyi çalışmalar dilerim. 2 ay önce. Bipolar tanım konuldu. Depakin ve bir ilaç daha kullanıyorum. Rapor için başvurayım mi bekleyeyim mi ne dersiniz? Şuan polinorapati ve düşük ayaktan yüzde 26 raporum mevcut. Yardımcı. Olursanız sevinirim

Psikiyatrik rahatsızlıklarda doktorun enaz 6 ay hastayı izlemesi gerekiyor.6 ay sonra hastalığın seyrine göre oran veriliyor

arkadaşım 1yıl önceden rapor cikarmaya gidersen 6 ay gözlem yazar gönderirler seninki tanidir bide kesin tanı vardır oda 6 ay dan önce yazilmaz dedigim gibi 1yıldan önce gidersen raporun onaylanmaz cünkü ilaclara vs fayda görüp görmedigine bakıyorlar bilgin olsun iyi günler

Psikolojik hastalıklarda enaz 1 yıl ilaçlı tedavi ile ve ametemde yatma şartı ile sağlık kurulu raporu 1 2 ve 3 yıl kontrol şartı koyarak rapor verebiliyor hiç ametemde yatmadan 10 senede ilaç kullansan kolay kolay rapor vermiyorlar bipolar hastalığı ciddi psikiyatrik hastalığı olanları Dr lar genelde hastaneye yatıyor yeni teşhis Konanların Genel durumuna göre dediğim gibi 1 yıl gözlemli tedavi sonra sı sonra Kurul

Üst Alt