Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar teşhisim var. Yılın belli dönemlerinde çok kötü oluyorum..?

Factotum

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Yılın belli dönemlerinde iyi belli dönemlerinde çok kötü oluyorum şuan bir kaç gündür evden çıkamıyorum gecen sene yine bu vakit(yine bayrama yakın) yine böyle kötü olmuş ve mahkemelik olmuştum

Doktorun koyduğu tani bipolar bozukluk sizin aranızda benim gibi olanlar varmı? Varsa nasıl baş ediyorsunuz bu durumla. Birde tani bipolar olmasına rağmen antidepresan kullanıyorum çoğu zaman yani hep depresyon durumundayım. Takıntılarım ve şüpheci durumum da var. Suçlu da hissediyorum çoğu zaman. Tüm hisleri zirve de yaşıyorum

Bana da bipolar teşhisi kondu çok takıntılıyım ve sürekli depresyondayım .

Sokrates sen hangi ilaçları ne zamandan beri kullanıyorsun? Sanada antidepresan veriyor lar mı? Ben son birkaç aydır iyiydim işe gidiyor çalışıyordum ne olduysa son 5 günde oldu takıntılar şüpheler aklımı terketmiyor gün boyu bunlar meşgul ediyor beni ve çok kötü.

Antidepresan kullanıyorum memurum aslında emekli olmak istiyorum ancak kontrol muayenesi yüzünden korkuyorum ve olamıyorum .

Üst Alt