Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve anksiyete hastaları kahve içmeyin

AS3

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
42
Merhaba arkadaşlar bende Bipolar bozukluk,anksiyete var.
Malum üzere bugün iki bardak filtre kahve içtim aman yarabbi,ellerim titremeye başladı,ellerim uyuştu.
Anksiyete yavaştan kendini gösterip çekildi siz siz olun Arkadaşlar aman diyim kahveden uzak durun.

@AS3 Olabilir tetikliyor olabilir bende kahve içince biraz değişik olabiliyorum.Daha önce yoktu ama yeni farkettim yada psikolojik bilemedim

• Beğen
Reaksiyonlar: AS3
Amerikada bir üniversitede deneklere çok miktarda kahve içiriyorlar, hezeyan ve halüsinasyon görenler olmuş diye duymuştum.

• Beğen
@samedo99,
Kesinlikle tetikliyor,hatırladığım kadarıyla stres hormanlarını harakete geçiyormuş beta bloker falan fayda etmiyormuş.

@osmangazi,
Yüksek miktarda kafein hezeyan yapabilir fakat halüsinasyon'dan emin değilim kesin konuşmak istemiyorum,ama uykusuzluktan dolayı görme ihtimalleri çok yüksek.

kahve tamam da peki ya çay? o da sinirli yapıyordur

@Micro123,

Çayda'da kafein var fakat kahveye oranla daha düşük,bundan dolayı bi kaç bardak çaydan birşey olmaz (emin değilim sadece günde bi kaç bardak çay bende içiyorum)

Kardeşim kahve , çay vs türlü içecekler bizim milli içeceklerimiz. O içtiğimiz ilaçlar kimyasallların vermiş olduğu tahribatın milyonda birini vermiyordur, bunu konuşalım. Demekki o ilaçlar bir halta yaramıyor.

Çayı kahveyi boşver de asıl ben her gün ilaç içmiyorum birer ikişer gün arayla içiyorum uyuyabilsem belki de hiç içmeyecegim.

Herkesin bünyesi farklı. Ben iki kahve içiyorum hiçbir şey olmuyor

Ben de akinetonu içince öfkeli oluyorum düşman görüyorum insanları

Bende kahve ve kolayı içince akatezi yapıyor, çok kötü oluyorum, saldırganlaşıyorum agresif oluyorum

• Beğen
@Artı_Noksan,

NE? ŞAKA YAPIYOSUN :D :D

Depresyonda Tedavi: Genel İlkeler ve
Kullanılan Antidepresan İlaçlar

Antipsikotikler hakkında: https://www.sibelcakir.com.tr/antipsikotik-ilaclar/#:~:text=2 grup antipsikotik ilaç vardır,(Fluanksol) gibi ilaçlar mevcuttur.

Kardeşim ne istiyorsun, kahveden çaydan.. içkinin zararından, kumarın zararından, akıllı telefonun zararından bahsedin. Robot gibi olmuş millet 7 sinden 70 ine.

Üst Alt