Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve epilepsi ile toplam hangi oranda rapor alabilirim?

yaşarrr

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
19
merhaba arkadaşlar ben bipolar engelliyim %40 engellim var. bana şimdide epilepsi teşisi kondu.heyetten sonuçu bekliyorum.
bipolar ve epilepsi olan biri % kaç engelli olur? bilgisi olan varmı

Geçmiş olsun, epileptik krizlerin sıklığına, hastalığın süresine ve kullandığınız ilaçların miktarına bağlı olarak değişiyor.

Nöbetleri ayakta geçiriyorsanız pek bi oran beklemeyin ancak status şeklinde oluyorsa bipolarla birlikte oranınız mutlaka yükselecektir. Net bir şey söyleyemiyorum epilepside doktorların garip şekilde farklı yaklaşımları var.

bilgi için teşekürler. bipolar belirtisi yok bende 17 yaşında teşihs konmuş ben 9 sene sonra öğrendim askere giderken. 3 senedirde hap kullanıyorum. aile hekimime ilaç yazdırırken nota bipolar yerine yanlışlıkla epilepsi yazmış. engelli raporu almak için hastaneye gittiğimde nöroloji emin olmak için emar ve eeg istedi . emar normal çıktı eeg sorun çıktı. doktor heyetle karar vereceğiz dedi 21 de heyete girecem. o şekilde teşekürler alllah razı olsun bilgi için.

yaşarrr

Doktorların daha iyi yönlendirir ancak EEG her zaman %100 doğru sonuç vermiyor. Bizzat yaşadığım için söylüyorum.

doğru söylemişsin bende epilepsi çıkarda rapor oranı yükselir diye pekledim:D heyet sorun yok dedi bipolar a devam %40 verdiler.

Üst Alt