Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve gözde görme kaybı ile malülen emekli olabilir miyim?

mavisevecen

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
16 yıldır bipolar hastasıyım ve sol göz görme kaybı var askerliğimi gönüllü yaptım askerden sonra psikiyatri engeli olan biri oldum. Bakırköy de 5 kez hastane yatmışım var 3 yatışın belgesini alabildim 1 yıllık ilaç dökümanı aldım normalde toplum ruh saglığı merkezinde tedavi görüyorum orası da yıkılmış oradaki bilgi ekpriz alamadım 3 kezde ekt yani şok tedavisi oldum düzenli ilaç içsemde hastalık geçmiyor... 35 iş yeri değiştirdim bu hastalığın her şeyini yaşadım 3111 SSK günüm var 164 bintl yatırılmış SSK kazancım var malulen emeklilik şansım nedir sizce olursa maaş ne olur bilgi veren olursa sevinirim saygılarımla...

mavisevecen

"tedaviye rağmen çalışma imkanı olmayan" değerlendirmesi alabilecekseniz malulen emeklilik mümkündür. Ben olsam öncelikle durumumun buna uygun olup olmadığını doktoruma sorardım. Eğer o bu yönde görüş bildirirse, malulen emeklilik talebiyle sigorta müdürlüğüne başvurabilirsiniz. Sizi hastaneye sevk ederler...

Üst Alt