Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve Narkolepsi tanılı rapor olursa öğretmenliğime zarar gelir mi?

Bipolarr23

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Narkolepsi tanısını bana psikyatri doktorum koydu. Lakin internette norolojogun testler ile koyması gerekir diyor. Şimdi bende yazan narkolepsi tanısı geçerli midir ? . Ayrıca bipolar tanım var öğretmenim . Bipolardan askeriyeden muaf olsam öğretmenlikten atılma gibi bir durumum söz konusu mu bilgisi olan var mı ?

Abi bu memuriyete etkisi konusunda bilginiz var mı ? Aşağıda durumu bildiren bir yazı yazdım.

Bipolarr23

Önemli olan şey görevi yapmaya mani bir hastalığın olup olmaması. İlaçlarla kontrol altında olan hiç bir hastalık görevi yapmaya mani sayılmaz.

Diğer yandan, burası öyle boktan bir ülke oldu ki, iş bilmez bir memur aptalca bir hata yapıp başa iş de açabilir. Yani, rapor almak çok elzem değilse, şu süreçte almamak daha iyi. Emeklilik zamanı geldiğinde rapor düşünürsünüz.

Hocam rapor değil tedaviye devamlılık için muvaf olmamı istediler askeri heyete girip. Yani mantıken neden memuriyetten atilayim dedim ki bende . Ama.korkuyorum bir yandan.

hocam resmiyette bipolardan muaf olan memur atılır diye bir madde var mı

Çok yakın 2 tanıdığım askerde MUAF raporu aldı 2 arkadaşımda psikiyatri den aldı, 1 tane arkadaşım devlet hastanesinde temizlikçi diğer arkadaşım özel bi şirket'de çalışıyor 2 sininde ehliyeti var çok kafaya takıyorsunuz ben şuan hava değişimindeyim askerde kafayı yedim, kendimi kesiyordum. etrafa zarar veriyordum gittiğimde muaf olacağım yüksek ihtimalle 2 ci hava değişimindeyim soruların varsa sor kafaya çok takma.

gerı hızmete alabılırler ogretmenlıkten alarak
maasınız azalır

Diğer yandan, burası öyle boktan bir ülke oldu ki, iş bilmez bir memur aptalca bir hata yapıp başa iş de açabilir. Yani, rapor almak çok elzem değilse, şu süreçte almamak daha iyi. Emeklilik zamanı geldiğinde rapor düşünürsünüz.
nasıl bir hata hocam anlamadım

@elif77,

Vallahi bilerek yazmadım. Sadece ülkede kamu çalışanlarının iş bilmezliğinden dedim öyle.

@OturanBoğa, yok sadece ben anlamadım da merak ettim ne gibi sorunlar çıkacağından hastane personeli mi yoksa çalıştığı kurum filan mı

@elif77,

Her ikisi de. Derler ya, "kaşınmayan yeri kaşımayacaksın". O misal. Rapor almak gerekli olduğunda alınacak, ama zorunlu değilse, uzak durmak iyidir (öğrenilmiş çaresizlik) :)

@OturanBoğa, maalesef raporu çaresizlikten alıyoruz bizim de durumumuz normal insanlar gibi olsa kpss den atanıp gideriz ama olmuyor ekpss ye kalıyoruz ama hocam korkutmayın valla benim raporum var bi an dedim başıma ne iş gelir

Üst Alt