Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar ve obsesyon bozukluğu olanlar evlenebilirler mi?

neden evlenmesinler ama engelli raporu aldıysanız ve oran %60 ve üstü ise belki hukuki süreçler sıkıntı olabilir.
kullandığımız bazı ilaçlar cinsel hormonlar ve dolayısıyla ürogenital sistemde farklılıklara sebebiyet verebiliyor ondan dolayı doğacak çocuk ne kadar sağlıklı bunu iyi bir hekime danışmak lazım...

ben evlenmeyi düşünmemiştim o yüzden hekime sormadım ama sağlıklı bir ERKEK çocuğum olsun çok isterdim dolayısıyla belki evlenebilirim :)

Son düzenleme:
@ENGELSİZGÜNLER Yakinen tanıdığım 3 kişi evlendiler ve mutlular . Genel olarak önerilen evlilik süresince tedavinizi aksatmamanız . Hukuki olarak psıkolojık destek alan veya tedavi gören bireylerin evlilik öncesi karşı tarafa söylemeleri gerekir . Söylenmez ve rahatsızlık gizlenirse , boşanma davasında manevi tazminat ödemeye mecbur kalırsınız .

evlenmek için maddi durumun da yeterli olması lazım, en iyisi iki emeklinin evlenmesi....

Maddi durum çok önemli evlilik konusunda. Şahsen maddi durumum düzelmez ise bu psikoloji ile kesinlikle evlilik düşünmüyorum. Dert üstüne dertler eklenir.

Evlenir niye evlenemesin???Ben çok gördüm.

Ama evleneceğiniz kişiye rahatsızlığınızdan bahsetmek zorundasınz.Yoksa zor durumda kalabilirsiniz.evliliğin feshi gibi...

Üst Alt