Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bipolar ve şizofrenlerin karşı cinsle iletişimi nasıl?
İstemeden de olsa karşı tarafa kötü enerji veriyorum ve hep reddedilecek gibi hissediyorum.Oysa tanımadığım birine arkadaşlık teklif etmişliğim de var.Teşekkür ederim ama erkek arkadaşım var demişti.Bana zor düşük ihtimal gibi geliyor bugüne kadar olmadıysa hiç olmaz gibi.
@Death, nefret ediyorlar düşüncesi olmuyor ama bir kadın olarak, yani seksüel olarak beğenilmediğimi düşünüyorum. Yoksa kardeşçe, arkadaşça seven çok. Tabii insanın karşı cins tarafından da beğenilme isteği var, bu istek de doyurulmalı. Yine de artık eskisi gibi kafaya takmıyorum bu konuları. Evlilik/ilişki yürütmek çok yıpratıcı, her şey hiçbir zaman göründüğü ya da hayal edildiği gibi lay lay lom ilerlemiyor. İlişkinin bir cicim ayı var, sonra inişli çıkışlı. Güzel anlarla dolu, acı zamanlarla dolu. Sevginin, saygının sınandığı anlar oluyor. İnsanın tahammül seviyesi, sabrı sınırlıysa ve ilişki onun için bu mücadeleye değmez bir şeyse ayrılık ile bitiyor.
Hastalık üzerinden konuşursak da dediğiniz düşünceler değersizlik düşünceleri, depresif, depresyonla ilişkili. Psikotik bireylerde sıkça görülür. Doğru düşünceler mi? Tabii ki değil.
Karşı cinsi bırak erkek arkadaşımda yok, okulda hep tek takılırdım, şizoid kişilik bozukluğu var bende araştırın, karşı cinsle ilişki kurmak yerine kendi kendilerini tatmin ederlermiş çok kötü bir hastalık, üstüne üstlük majör depresyon, şizofreni, organik olmayan psikoz, anksiyete, panik atak var bende 7 tane ilaç kullanıyordum 5e düştüm, şizoid iyileşen birşeyde değilmiş