Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolar veya okb hastalığından sürekli vergi indirimi olan var mı?

matun

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bipolar yada okb hastalığından sürekli raporu alıp erken emekli olan varmı sitede varsa süreci biraz anlata bilirmi ankaraya gönderdim raporumu çalışamıyorum artık deneyimlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum

Arkadaşlar bu konuda deneyimi olan var mı?

kısmet hanım galiba kimsenin yok bu konuda bir bilgisi ben ankaraya gönderdim evrakları 10 gün oldu sonuçları formda paylaşacağim bekliyecez görecez artık
ama aynı işyerinde çalıştığım arkadaşim majör ve tekrarlayan depresyondan % 40 bel fıtığından % 15 aldı süresiz olarak ankaraya gönderdi aynı şekilde ankara onayladı emekli oldu 8 aydır emekli aylığı almaktadır bu gibi bir durumda olan arkadaşlar bu örnekten faydalana bilir

Aynen dediğiniz gibi şansa kalıyor ve bekleyip görmekten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Çünkü başka birisi alsa dahi diğer alamayabiliyor. Deneyimlerin sonuçları tam olarak birbirine uymayabiliyor. Umarım sürekli onaylanır uğraşmazsınız her seferinde. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. :)

Burada sakatlık oranı cetveli'e göre belirtilmiş ibarelerin tanı olarak raporda yer alması çok önemli. Eğer cetvelde istenen şekilde tanı varsa, "tedavi ile düzelmeyen" gibi bir ibare de yer alırsa, o zaman sürekli olacak şekilde onaylanacaktır.
Hasılı, size nasıl bir rapor verdildiği önemli.

Üst Alt