Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolardan şizoafektife dönerse rapor oranı değişir mi?

serotonin

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
28
merhaba forumda yeniyim . herkese bilgisini ve ilgisini paylaştığı için teşekkür ederim.

ben 2 yıl önce yakın kaybı ile atak geçirdim ve uygunsuz davranışlrda bulundum. ertesinde gittiğim doktor bipolar teşhisi koydu . önceleri ara ara gittiğim farklı hekimlerde anksiyete depresyon gibi teşhislerle ara ara antidepresan kullanmıştım. meğer bunlar atağa sevk edermiş . 18 aydır bipolar teşhisi ile raporlu keday ve lihuril kullanıyorum. her ay düzenli doktora gidiyorum.
ancak farklı farklı kişilerle 4 adet hukuk davam olunca ailem beni profesöre götürdü . özelde . profesör ile onları ve beni dinleyince beni sanrılı buldu ve teşhisimin şizoafektif olduğunu söyleyip ilaçlara abizol ekledi. ben kamudayım 21 yıldır çalışıyorum . iş yerinde de bazı sorunlarla karşılaşıyorum . artık arkadaşlarımın benden uzaklaştığını görüyorum .
profesörden 15 gün sonra yine devlet hastanesine gittim hekim benim teşhisimi sisteme de şizoafektif kodu ile girdi ve mevcut ilacıma devam etmemi 20 gün sonra gelmemei işe yarar olduğunu görünce raporlayacağını söyledi.
sizce 18 aydır bipolar olan birinin teşhisi şizoafektif olduğunda hastane yatışı olmamasına rağmen hastalık tehisten beri süresi ve ilaç raporunun yeni olmasına rağmen kuruldan oran alma ihtimali var mı. çünkü şizoafektifte % 45 ve %80 iye iki oran var hiç 0 ya da 10 ,20 yok . oysa bipolarda vardı . acaba kurula girsem oran almama ihtimalim var mi ? denemeye değer mi ?

cevap için teşekkür ederim. şubat ayında girmeyi düşünüyorum. dilerim yeni teşhiste 6 aylık tedavi geçmişi beklemezler .

Sizoaffiklik ilaç tedavisiyle çalışabilir yüzde 45 .ilaç tedavisiyle çalışamaz yüzde 80 size bibolar yada sizoaffiklik bozukluğu teşhisi konuldu isede her iki teşhiste sizin rapor almanızı sağlayacaktır.siz sadece kurula giriniz

Size ayrıntılı olarak özelden de yazdım bilgilendirmeyi

Sormak istediğiniz bir konu olursa bana 542 424 31 75 numaradan ulaşabilirsiniz

Üst Alt