Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolarım, %40 veya üstü rapor alabilir miyim?

Meandoor

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
oturanboga
Hocam benim size bir sorum olacak ..1999 dan beri bipolarım bu nedenle Bir fakülte bıraktım daha sonra öğretmenlik okudum ..Normal kpss ile fakülteyi 4 yıl sonra atandım bu süreçte 6 kez hastane yatışım oldu ,, atandıktan sonrada 5 yatışım daha oldu yaklaşık 20 şer günlük
23 senedir ayak diretiyorum askerden muaftım ilaçlada yeterince düzelme olmadı .. 14 yıllık 3000 gün sigorta girişim var .. bu stigma bilmem ne süreciyle yaşadığım yerde daha fazla uzatmak sağlığımdan olmak istemiyorum…
Elimde yüzlerce sayfa epikriz vs
Sizce %40 engelli raporu alabilirmiyim ?
Nasıl bir yol izlemeliyim ?

merhaba. bende bipolarım hiç hastanede yatmadım sadece depakin kullanıyorum düzenli olarak 3 ayda bir doktora gidiyorum. her sene heyete çıkıyorum %40 rapor alıyorum. hastaneye git rapor servisten engelli raporu almak istiyorum de . onlar bi liste veriyorlar bütün doktorları dolaşıyosun sonra heyete giriyorsun en az %40 veriyor heyet.

OturanBoğa

Hocam selamlar
Benim 2009 ocak 20 den 4/a girişim var 2016 yılına kadar toplam 590 gün çalışmışım.
Daha sonra 2016 mart başında öğretmenliğe normal kpss ile başladım fakat 2003 yılında teşhisi konmuş bir bipolar bozukluk rahatsızlığım var. 2022 temmuz ayında % 40 engelli raporu aldım birazda mebte ki ötekileştirmelere pes etmiştim. şimdi sorum şu e-devlette 2900 gün prim günüm görünüyor. işe girmeden önce ağır bir rahatsızlığım yoktu erken emeklilik hakkından yararlanabilirmiyim ?
%40 engelli psikiyatri için % kaç iş gücü kaybı oranı alabilirim tahminen ? Teşekkürler.

Yanlış yönlendirmek istemiyorum engelli olursaniz is vermezler psikiyatriden engelli olanlara özel sektörde is vermiyorlar bence sigortali çalış emekliliğin gelmeden engelli ye çıkma derim ben is bulamıyorum 1 yili geçti %40 rapor alırsın .

Üst Alt