Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolarım, din kültürü mezunuyum. Öğretmenlik için EKPSS'ye girmeli miyim?

movie68

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bipolarım ve din kültürü öğretmenliği mezunuyum. Sorum şu : Rapor alıp ekpss ye girsem öğretmen olmakta bana bir avantajı olur mu ? yoksa rapor almadan normal kpss ye mi girmeliyim? Rapor alınca ömür boyu sana engel olur diyorlar. ve bizim bölüme ekpss'den 7-8 kontenjan ancak açılıyor galiba. normal kpss ile atanmak e kpss den daha kolay gibi duruyor. Bana bir fikir verebilir misiniz?

movie68 bende bipolarim ekpss ile atandım normal kpssyle memur olarak atanmak çok zor rapor almanın avantajları var erken emeklilik GB tabi ki son karar size kalmis

En iyi kararı sen verirsin bende bipolarım ama velakin kimsenin bana bir k@rı dokunmamış zarardan başka yardımcı olayım derken dahada zorda bulurum kendimi yılma sen çalış kpssden almaya bak ben aldım atama yok kontenjan tıkırtısı dolaşıp sürüyor eskilerin faturasını bize kesen bir hükümet aldınız ama bizi düşünmediz böylece işsiz ordusuna katıldım

Üst Alt