Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolarım nedeniyle rapor almak istiyorum ama tedavim hep özelde oldu!?

ksm

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Yaşadıklarımı anlatsam forum yetmez. Kısaca, ilk teşhisi 2011 de aldım. Bipolar duygudurum bozukluğu yazıyor. Ama özel hastane sgk anlaşmalı. Artık hayatımı idame ettiremiyorum. Engelli raporu için başvuracağım ama özel hastanede tedavi oldum 8 yıldır. O süreci geçerli sayarlar mı ne yapmam nasıl bir yol izlemem gerekiyor.

Özelden epikriz raporu al devlet gastanesine randevu al doktora muayeneye git anlat orada ilaç yazdır heyete girmek istediğini söyle gerisi gelir

Kullandığım ilaçların 2010 dan beri listesini nasıl alabilirim ?

Kendi doktorunuza da yazi yazdirabilirsiniz 8 yil o doktorda tedavi gördüğünuze dair sonra onu heyetteki psikaytra gosterirseniz zaten meslektasi yazmissa reddetmez diye dusunuyorum🤔

bende 6 senedir özelde tedavi görüyorum.bende sonunda böyle bi karar aldım.özeldeki doktorum direk ben rapor almak istiyorum deme kapatabilirler seni dedi iki uc kere git filan ondan sonra soyle dedi.bende 3 5 gidip kayıtlarına hastalığımı geçirttim.neden buraya geldin dediğinde ilacım bitti doktorum ayrıldı filan dedim.son gittiğimde doktor ıstedıgın zaman gel dilekce yazalım dedi.28inde randevum var ve gidicem.ama halen kararsızım böyle bişey için.hastalığımı daha ben yeni hazmetmişken baskalarının hazmetmesini beklemek istemiyorum ama hayat şartları.dediğin gibi yasadıklarımız sanırım buyuk bi adaletsizlik ama hayat malesef adil değil

Kocaeli'de bipolar için rapor alabileceğim hastane?

Bipolardan engelli raporu için kocaelide iyi bir doktor veya hastane bilen var mı? Umuttepeye mi gitsem profesörler beni daha iyi mi anlar.

Üst Alt