Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bipolarım ve işe devamlılık konusunda sıkıntılarım var!?

[NirvaNa]

Üye
Konular
118
Reaksiyonlar
139
merhabalar herkeze iyi akşamlar bipolar hastasıyım şu sıralar hem depresif hem mani halindeyim işe gitme konusunda güçlük çekiyorum doktor rapor yazmak istedi ama rapor hakkım dolduğu için yazmadı işyeri idare edemeyeceğini söylüyor ne yapmalıyım

Kendini uyum sağlamak için zorlamalısın , ayrıca ilaçlarını düzgün kullan sahiden merak ettiğimden soruyorum ilaçları düzenli kullanmanıza rağmen mi böyle oldu yoksa almayıp aksatıp farklı bir sekilde mi kullandınız

Kafanızı boşaltasız zorlasanız devam edebilir misiniz?İşi kaybederseniz sizin dışınızda çevrenizi de etkileyecek çünkü.

@NewDay,
akşam sabaha işe gideceğim diyorum ama sabah bırak gitmeyi oralı bile olmuyorum bunu zorlasam bile yapacak bişey değil gibi geliyor bari 3 senedir ordayım en azından haklarımı alabilrsem tazminat vs. sonuç olarak iş yeri hekimi tedavi olduğum hastaneye bir yazı gönderdi çalışma şartlarını nasıl iyişetirebilirsiz diye

@[NirvaNa],
İlaç yanetkisi değil galiba hastalığın tekrarından anladığım kadarıyla.İyi hesapladıysanız siz bilirsiniz.

Üst Alt