Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir ay önce işe girmek için %72 rapor aldım. Bugün yeni rapor aldım, %47..?

halemm

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
12-03-2009 da işkur sevkiyle başvurduğumda %72 ağır özürlü rapor aldım. fakat 06-05-2009 da 2022'den yararlanıp maaş bağlatmak için aynı hastaneye başvurdum, %47 agır özürlü deyil raporu verdiler. eski raporum iptal olur mu?
kent kartımı almıştım başbakanlık özürlü kimlik kartımı aldım ve işkura bu raporla müracat ettim. ne yapmam gerekir?

rapora itiraz ettim

rapora itiraz ettim 1 ay önce işkur için %72 verdiniz şimdi maaş için %47 bu nasıl oluyor dedim. 1 hafta uğraştım şimdi gene %72 fakat agır özürlü hayır verdiler.sözde yeni kanun çıkmış artık ağır özürlü vermek için bakıma muhtaç olmak gerekliymiş. yani kendi ihtiyaçlarını tamamen göremez olmak gerekiyormuş. eski raporu olanlar yeni çıkarmaya uğraşmayın.doktorlar göz göre göre %72 ver ama ağır özürlü olmasın .maaş alamaz zaten diyo.hemde benim yanında.memleketin çivisi çıkmış.kimse adam akıllı görevini yapmıyo.bende averküler nekroz var.ayaklarımın üzerne basmakta zorlanıyorum.genelde kitleniyor.ama doktorların tuzu kuru.sonuç olarak %72 fakat agır özürlü hayır .allah büyük

merhaba halemm bir sorum olacak cevaplarsan sevinirim %72 sadece avaskülernekroz hastalığındanmı aldın protez taktırdınmı aynı hastalık bende de var vergi indiriminden faydalanmak için müracat etmek istiyorum ama bu ağrılarla boşuna uğraşmak istemiyorum bilgi verirsen sevinirim teşekkürler

2022 için raporda "ağır özürlü" yazıp yazmamasının bir önemi yok. 2022'de, rapor oranının kaç olduğuna göre maaş bağlanır. %70 ve üzeri orana sahip kişiler 3 ayda bir 830 tl maaş alır, %40-69 0lanlarsa 530.

"Ağır özürlü" ibaresi sadece evde bakım maaşı için önemli.

hayır avarküler nekroz için % 20 omuzdaki hareket kısıtlığı için %5 beyinde kitle aldırmıştım %10 dostinex ilaç kullanımı ve ostropoz için % 60 oranlarını aldım toplam %95 hesaplanınca %72 oluyor kemik erimesi varsa şansını bi dene derim

Üst Alt