Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir ayağımda kısalık var. Nasıl bir ortez önerirsiniz?

ipeq

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba,
Benim sağ ayağımda kısalık var. İki ayağımı da eşitlemek için özel protezler var mı?

bacak kısalığı

ipek kaç cm kısalığın var canım ben derya sana yardımcı olmak isterim

selam ipek benim de sağ ayağım da kısalık vardı ben ortopeti den ayakkabı yaptırdım onu kullanıyorum.benim sağ ayağımdaki kısalık 3.5 cm sana ortopeti ayakkabı öneririm... :)

slm

yha 5-6 warda ben ayakabı deilde ortez düşünüyom olurmu acaba

benimde 2,5 cm kısa

arkadaşlar yazılanları okudumda benimde 2,5 cm kısalım var.ne önerirsiniz.yürümemde şimdilik fazla bir engelim yok.sadece sekme oluyo.incelik var.dizden aşağı yukarı kaldırıp indiriyorumsadece parmaklarımı aşaı sıkıyorum yukarı kaldıramıyorum.pedal basarım arabanın ebrajıına bile basarom.doktorun bitanesi spor yaptığım için ayagın güçlü kalmış dedi.futbol çok oynadımda.bana ne önerirsiniz arkadaşlar ayakabı denedim adam doğru dürüs yapmadı.ben uzun yürüme cihazı duydum yada ortez nedir bilmiyorum bilginiz varsa anlatırmısınız ne yapayım.benim sol ayak polyo sekeli.şimdiden teşekkürler.özel mesajda beklerim .umarım çok soru sormadım.şimdiden teşekkürler.gebze/KOCAELİ

bacakta kısalık

SELAMLAR,2-3 santimetrelik kısalık için normal ayakkabı altına ek tabanlık yapıştırılabilir bu daha ucuza gelir SEVGİLER.

Üst Alt