Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir ayağımda sorun olduğu için askerlik yapmadım. Hangi oranda rapor verilir?

sgencturk

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba.

28 yaşındayım. Askerlik muayenesi olup elverişsizdir raporu alana kadar bu özrümü hiç önemsememiştim. Ama son 1 senedir yürümekte de zorlandığımı farkediyorum.
Bu arada engelimden bahsedeyim: 15 yıl Geçirdiğim bir trafik kazası sonucu sol ayak başparmağım kopmuştu. Ve bu ayağımın gelişimi biraz yavaşladı. Şu an sol ayağım sağ ayağıma göre farkedilir derecede küçük.
Örneğin sağ ayağım 41 numara iken sol ayağım 39 civarı. Ve sol baş parmağım da yok.
ASkerlikten de sol ayak baş parmağı yok hükmünden Elverişsizdir raporu aldım.

Lafı uzatmayayım. Bu engelimle Vergi indirimi raporu alabilir miyim? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

SAYGILARIMLA

askerlikten muaf olmanız %40 sivil rapor almanız anlamına gelmiyor sanırım rapor oranınız 35 falan olur tabiki sadece tahmin geçmiş olsun

skatlık oranı cetveli'ne göre sakat statüsünde sayılmanızı sağlayacak %40 ve üzerinde rapor almanız mümkün değil.

Üst Alt