Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir ayaktaki 5 cm'lik kısalık için hangi oranda rapor verilir?

seymen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb ben 1 yaşında çoçuk felci geçirdim. 14 yaşında ayagımı 7 cm uzattılar ve şu an 25 yaşındayım.
ayagımda şu andada 4.5 cm kısalık var
yüzde kaç saglık kurulu raporu alabilirim

cevap verirseniz sevinirim

teşekürler

burada sadece ayapın kısalığına bakmıyorlar ki.

kısalığına + zayıflığına + ayağında ki güç oranına v.s bütün herşeye bakıp ortalama olarak raporun sonucuna varıyorlar..

benımkıde aynı. işgücü kaybı cetveli'ne göre %40 ı geçmez

slm benim ayağımda da 8 cm kısalık var. Kısa olan ayağım çok zayıf bilhassa ne kadar giyersem giyineyim çok soğuk oluryor. raporum ise %40 ilk sigortam okuldan 15.09.1997 şuan toplam 3800 gün var...

Bu devlet bu zihniyetle engellileri daha çok kötü günlere sokar goya devlet engelinin yanında nerde ben bişey göremiyorum bize hak tanınıyor ama o hakkı verene kadar anamızdan emdiğimiz süt burnumuzdan geliyor

Salt kısalıksa kayda değer bir işgücü kaybı oranı verilmez.

slm

yüzde %19 gecemesin kardeşim bendede polıo sekeli çoçuk felci var 5 cm kısa aldığım oran 19

selam

bu anlatğınız oranlar sadece kısalık içinmi acaba yoksa diğer fonksyonlar göz üönüne alınmyormu mesela zayıflık kas gücü motor gücü şekil bozukluğu

Üst Alt