Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir bacağı diz üstü ampute edilen ve kalp ameliyatı olan anneme verilecek rapor oranı

Ertekin66

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhaba.
Herkese Çok Geçmiş Olsun.
Yakın zamanda annem kalp damar rahatsızlığı ve diyabete bağlı olarak sol bacağını diz üstünden kaybetti. Şuan hala hastanedeyiz. Ve tedavi aşamasındayız.

2 sene evvel bypass ameliyatı oldu. Boyun damarı dahil değişti. Ve şimdide ampute oldu.
Annemin engel oranı nedir tam anlayamadım.
İstanbul'da yaşıyoruz. Evde Bakım ve pansuman gibi işlemler için neler yapmam gerekiyor. Ayrıca hastaneye gidip gelmek için belediyelerin engelli araçlarından nasıl faydalanabiliriz.
Kendi aracımı var fakat inip binmek ve en önemlisi protez aşamasına kadar evden araca, araçtan eve gidip gelmek çok zor olacak.
Fikir ve yardımlarınızı istiyorum. Ayrıca annem gibi diz üstü ampute abilerim ve ablalarımla tanışıp irtibata kalmak isterim.

Lütfen Cevap.

Arkadaşlar.

Annem 2015 yılında by-pass ameliyatı oldu. Artı olarak boyun damarı değişti. Diyabet hastası. Bu nedene bağlı olarak damarlarında incelme ve bacak damarı nda Pıhtı sebebi ile tüm imkanları denememize rağmen sol bacağı diz üstünden kaybettik.

Bu rapor, evde bakım, belediye hizmetleri, vergi indirimleri vs gibi konularda hiç bir bilgimiz yok. Ayrıca bu konuda gerçekten bilgisi olanlar cevap verirse annemin engel oranı nedir? Yaş : 64

Marmara EAH

Doktora diyorum ki...

Annem ağır engelli bilginiz olsun... Önden alabilirseniz iyi olur. Ama benim bütün hastalarım yaşlı diyor...😒

Bu rapor ne işe yarıyor tam bilgisi olan var mı? 😡

Üst Alt