Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir böbreğim tümör nedeniyle alındı. Emeklilik şartlarım nedir?

Hako2424

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba

ben sağ böbreğimde oluşan tümör çok büyük olduğu için 1 ay önce alındı. Yani 3 kilo kadar büyüktü alındı. Diğer böbreğim sağlam.

27.11.1979 doğumlu.
1997 SSK girişli
ve 6600 pirim günüm var.

Şu an erken emekli veya malülen olmam için hangisi olabiliyorum ve rapor puanı kaç olması lazım. Nasıl bir yol izlemeliyim.

Teşekkürler 🙏

Gecmiş olsun.
Öncelikle hastaneden rapor almalısınız en az %40 olmalıdır.rapor sonucunuda alır
vergi dairesine basvuru yapıp
maliyeden gelen cevabı beklemelısınız.yaklaşık 3 5 ayı bulur neyse [emoji4]bazen şansa çabuk sonuçlanıyor.
Eger tek hastalıktan %60 alırsan malülen ki gerek yok sizin zaten yılınız ve priminiz tamam.
engelli erken emeklilik için basvurabilirsiniz..hakkınızda hayırlısı.
1.adım rapor almalısınız.

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende tek böbrekliyim. Tümör bayağı büyük olduğu için alındı. Yani 3 kg kadar olmuştu. 2 ay oldu. Diğer böbreğim sağlam. Sonuçlarım temiz çıktı. Erken emeklilikte 40 puan olması lazım tümörün bu puana etkisi olurmu. Pirim yıl şartlarım uyuyor. 1997 giriş. 6600 pirim var

Hako2424

Bir böbrek tümüyle sağlamsa %40 rapor almak mümkün değil. Tümörün yol açtığı başka bir hasar varsa, o da rapora etki eder tabii ki.

Böbreğim tümör nedeniyle alındı. Bayağı büyüktü. 20. cm çapında. 3kg kadardı. Heyet raporuna etkisi olurmu. Erken emeklilik için. Sigorta şartlarım dolu 6600 pirim günüm var

Hako2424

Tümör nedeniyle alındığında mutlaka orana bir katkısı olacaktır diye düşünüyorum. Denemekte fayda var

Üst Alt