Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir çarşaf kadar da mı değerimiz yok!

mafiye

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Geçen sene bu zamanlarda kaza yapmıştım. Beş hastaneye sevk edildim. canım fena halde yanıyordu. Ambulanstan anbulansa çarşafla kadırıp indiriyorlardı. Ama her ambulansa naklettiklerinde bu çerşaf bizim hastanemize zimmetli almak zorundayız deyip çarşafı altımdan alıp sevk edilen hastanenin çerşafını altıma seriyorlardı.
Çarşafı değiştirirlerken canım öyle yanıyor ki bu acıyı cümlelerle anlatamam. yalvarıyorum çerşafı değiştimeyin nereye gideceksem aynı çerşafla götürün beni diye. Kimse beni dinlemiyor, bu çerşaf bize zimmetli almak zorundayız deyip çerşafı değiştiriyorlar.
Kahretsin! on liralık çerşaf için bu acı bir insana yaşatılır mı! Ordan oraya sevk ettikleri yetmiyomuş gibi bir de çerşaf işkencesi! Sabah sekizde kaza yaptım gün boyu hastaneden hastaneye sevk edildim. en son gece saat birde ancak hastaneye yattım. o saate kadar hastane hastane sevk ettiler.

Bizim memleketimizde hayat bu kadar ucuz. İnsan bu kadar hastane gezerse iyi olacağı varsa bile olamaz. Şu anda omirilik felçlisi olarak bir senedir hayatıma devam ediyorum.

E adamlar haklı, caanım çarşafa yazık! Hatta bence çartşafı kirlettiğiniz için hakkınızda dava bile açılmalıydı. Yok yok, bence davaya da gerek yoktu, direkman oracıkta kesivermeleri lazımdı başınızı!
Hey Allah'ım. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz. Nasıl da iliklerimize kadar işlemiş bu zülüm. Ooof of.

Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Üzücü bir olay yaşamışsınız. İlk yardımın önemini vurgulayıp duruyorlar bizlere, nasıl müdahele edilecegini söyleyip duruyorlar. Yaşadıklarınızla bunlar arasında hiç benzerlik yok maalesef. Tekrar geçmiş olsun.

Devletin parasını har vurup harman savuranlar,hortumlayanlar itibar görüyorken hasta bir insanın altındaki çarşafı acı çektirmek pahasına paylaşamayan bu insanların yaptıkları utanç verici..

hastanelere alınan malzemelerde ve ihalelerinde o kadar çok hile,düzen dönüyorki....bu olaya tebessüm ettim ama sizin için gerçekten üzüldüm.....burda açıklayamayacağım bi çok şey var....şahit oldum...yalnızca susuyorum....

kamuda zimmet olayını çok iyi biliyorum
bende bir kamu personeliyim
ancak bu olay çok farklı
acı çeken bir insan düşünsene
''bu bize zimmetli bizim hastahanenin çarşafı''

hastalara derler ama kendilerine gelince.............................
neyse ben bu konuya daha fazla yazamayacağım........bazı şeyleri hatırlattı...

ceysa;
Ben daha önce tıp fakültesinde görev yaptım biliyorum, aynı şeylere defalarca şahit oldum

Yorumların hepsi subjektif. Ne yani bol keseden dağıtsalarmıydı? O çarşafta tüyü bitmemiş çocuğun hakkı var... Oh ne ala, her hastaya bir çarşaf. Eski köye yeni adet getirmeyin lütfen. Sözün özü; paranız, makamınız, mevkiiniz yoksa donunuzu bile alırlar. Ne bakansınız, ne de başbakan, sizlerden güzel yurdumun dörbir yanında milyonlarca var...
not; bu mesaj makrinin elinde bulunan ihtiyaç fazlası ! simgesinin kullanılması amacıyla yazılmıştır. İsteyen istediği yere ! koyabilir...

Arkadaşım yaşadıkların gerçekten zor bir durum.Malasef böyle bir ülkede yaşıyoruz.İnsan olarak değerimiz yok.Demekki zimmetler bizlerin canından daha önemli..

Çarşaf kadar değeriniz yok tabiiki o çarşaf sizden değerli!!!.. Çünkü o çarşaf belki bir kaçgün sonra altınızdan alan çalışanın evine gidecek...Size kahvaltıyı gıdım gıdım verirken kendileri evlerine poşet poşet gıda götüren şeref fakiri insanlarıda gördü güzel ülkem ...

çok üzücü :( Rabbim şifa versin en kısa zamanda.
anlattıklarını okuyunca...buna benzer canımı yakan bi olay aklıma geldi.
insan gözyaşlarına hakim olamıyor.:(
MEVLA'dan gelene dayanılıyorda,insandan gelene...cehaletin sonuçları

sen gene iyisin bende çarşaf bile kullanmadılar kollardan ayaklardan tutup atıyolardı sedyeye

hastanelere alınan malzemelerde ve ihalelerinde o kadar çok hile,düzen dönüyorki....bu olaya tebessüm ettim ama sizin için gerçekten üzüldüm.....burda açıklayamayacağım bi çok şey var....şahit oldum...yalnızca susuyorum....

Yapılan bu davranışa tebessüm gibi içten gelen bir duyguyla bakmanız her ne kadar da olaya tepkili olsanız... Çok manidardır..

Tebessüm sevdiğin, değer verdiğin olaylara karşı gösterilen bir tepkidir. Yani hoş bir şeydir.

Yapılan bu davranışa tebessüm gibi içten gelen bir duyguyla bakmanız her ne kadar da olaya tepkili olsanız... Çok manidardır..

Tebessüm sevdiğin, değer verdiğin olaylara karşı gösterilen bir tepkidir. Yani hoş bir şeydir.
kimi zaman birde acıyla,buruklukla yapılan bir tebessüm vardır...bu konuda yanlış anlaşılmak istemem......benim burda yaptığım buruk bir tebebsümdür...konuşmak isteyipte,yazmak isteyipte yazamadığım içindir...o an buruk tebessüm ederken içimden o sağlıkçılara yazıklar olsun dedim....çünkü o çok kıymetli zimmetli çarşafların belli bir süre sonra başlarına ne geldiğini biliyorum.....sadece çarşaflarınmı..hayır...hastane peynirlerinin,zeytinlerin,reçellerin,pamukların......vs....

eshat ben bu cümlene yukarıda cevap verdim..yalnız hala çözemedim...biraz daha açıklayıcı yazarmısın...sen beni övdünmü-yerdinmi?
manidar demişsin,sonra tebessüm hoş bişey demişsin....
sen yoksa taarruzamı geçtin?..bu aralar aramız iyi değil gibi...hımmm ne dersin eshat...:)

10 yıl önce gözlerimin önünde bir hastanenin nasıl soyulduğunu gördüm. Alınan koli koli ilaçların nereye gittiğini.. parasını kimlerin paylaştığını.. Hastanedeki malzemelerin (aklınıza ne geliyorsa tuvalet kağıdı bile) nereye gittiğini gördüm..

Sıralamak gerekirse en büyük pasta başhekime ondan sonra proflar doktorlar çalışan personel öyle güzel bir sistem kurmuşlarki kim girerse hastaneden içeri nasıl soyulduğunu anlamadan çoktan çıkıp gitmiş oluyor:)

Olan güzelim canım Türkiyeme ve insanımıza oluyor..

Sizin çarşaf olayınızda insanlığın bittiği noktayı bir kez daha görmüş oldunuz. YAZIKLAR OLSUN O VICDANSIZ PERSONELE!! Ama bu çok sık rastlanan bir durum. Bu yüzden anormal olaylar normal olmaya ve gösterilmeye başlandı. Bakalım daha neler göreceğiz..

Üst Alt