Aşağıdaki şartlarda emekli olabilirmiyim.
şayet olma ihtimalim varsa hangi yolları takip etmeliyim.
Ssk ya gidip malülen emekli olmak istiyorum dediğimde onlar beni hastaneye sevk ediyorlarmış.
Ben hastaneye gittiğimde hastalıklarımı ispat ederek mi gitmeliyim ( rapor-kullandığım ilaç vb.)
yoksa orada şikayetlerimi beyan edince onlar yeniden mi muayene edecek.
------------------/----------------
- ben uyku apne hastasıyım ( cpap cihazı verdiler)
- ayrıca şeker ve kolestrolüm var ( geçen sene, dr. Gittim ilaç vermedi. Mümkün mertebe ağrı kesici bile olsa ilaç kullanma. Dedi. - karaciğer yağlanmam var onun için mi bilmiyorum)
- dizlerimde kemik erimesi var ( dr. Kemik erimesi dört evredir , senin ki ikinci evrede dedi, ağrılarım dinsin diye iki dizime sıvı enjekte etti. Devlet karlışamadığı için sıvıları kendim aldım)
- ayrıca teşhis konmadı ama depresyon belirtileri veriyorum. Bu konuna dr.gideceğim.
- 5275 iş günü çalışmam var. çalıştığım şirket iflas ettiği için işsiz kaldım.
Ben muhasebe elemanıyım. şu anda işkurdan işsizlik maaşı alıyorum.
------------------/-------------
bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olacağım.
şayet olma ihtimalim varsa hangi yolları takip etmeliyim.
Ssk ya gidip malülen emekli olmak istiyorum dediğimde onlar beni hastaneye sevk ediyorlarmış.
Ben hastaneye gittiğimde hastalıklarımı ispat ederek mi gitmeliyim ( rapor-kullandığım ilaç vb.)
yoksa orada şikayetlerimi beyan edince onlar yeniden mi muayene edecek.
------------------/----------------
- ben uyku apne hastasıyım ( cpap cihazı verdiler)
- ayrıca şeker ve kolestrolüm var ( geçen sene, dr. Gittim ilaç vermedi. Mümkün mertebe ağrı kesici bile olsa ilaç kullanma. Dedi. - karaciğer yağlanmam var onun için mi bilmiyorum)
- dizlerimde kemik erimesi var ( dr. Kemik erimesi dört evredir , senin ki ikinci evrede dedi, ağrılarım dinsin diye iki dizime sıvı enjekte etti. Devlet karlışamadığı için sıvıları kendim aldım)
- ayrıca teşhis konmadı ama depresyon belirtileri veriyorum. Bu konuna dr.gideceğim.
- 5275 iş günü çalışmam var. çalıştığım şirket iflas ettiği için işsiz kaldım.
Ben muhasebe elemanıyım. şu anda işkurdan işsizlik maaşı alıyorum.
------------------/-------------
bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olacağım.