Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir çok rahatsızlığım var. Sağlık raporu almak istiyorum..?

mserhat

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

Sağ diz 4 sol diz 3 kez ameliyat geçirdim. Menüsküs ve kıkırdak problemleri var. Düzelme olmadı tekrar ameliyatlar öneriliyor.Belgelerim mevcut. Ağrım çok fazla sağ bacağımın üstüne zor basıyorum.
Bel fıtığı sebebiyle 2 kez ameliyat geçirdim. Sorunum sürüyor sağ bacağımın ayak parmaklarına kadar inen ağrım var. Belgelerim mevcut.
Boyun ağrılarımdan dolayı çekilen MR raporumda fıtık teşhisi var sağ koluma ve sırtıma yayılan ağrılarım var. Sol kol dirseğimde epikondilit var birçok tedavi yapıldı sonuç alamadım. Mr raporum var.
Kulaklarımda duyma kaybı ve vertigo hastalığı yaşıyorum. Baş ağrıları kulak çınlaması dikkat dağınıklığı yaşıyorum. Mr raporlarım var.
Prostat sıkıntısı yaşıyorum. Bel fıtığından kaynaklı ereksiyon sorunum var. Gözlük kullanıyorum. Gençlik yıllarımda burun deviasyon ameliyatı oldum.

Yıllardır yaşadığım hastalıklarla mücadele ederken psikolojik olarak son derece yıprandım. Çalışmak gündelik yaşamımı sürdürmek zorluyor. Sağlık raporu almak istiyorum. Özürlülük oranım kaç olur. Ne yapmalıyım yardım rica ediyorum.

hastanede sağlık kuruluna basvuracaksınız. size sorarlar hangi bölüme çıkmak istiyorsunuz diye .. belirttiğiniz göz ürolojı psıkıyatrı gıbı bölümlerin doktorlarına muayene olarak sağlık kurulu heyetinden rapor alabılırsınız . balthazart özur oran tablosundan tahmini oran bulabılırsınız

tüm bu rahatsızlıklarınızın yanında asıl herkeste olan tansiyon yada hiperglisemi yokmu 40 oran alabilirsiniz diye düşünüyorum

Hayır farklı bir rahatsızlığım yok. Allah'ım sıhhatli nice bayramlar nasip etsin hepimize. Bu durumda 40 oran alabilir miyim?

Üst Alt