Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Bir defaya mahsus tayin hakkı kullanma şartları nedir?

redplanet01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar.

ben kamu hastanesine biyolog olarak atandım.asaletim dolmadı.bir defaya mahsus tayin hakkımı herhangi bir kamu hastanesine isteyebiliyor muyum?

istediğim hastanede biyolog kadrosu yok ise ya da biyolog kadrosu dolu ise yine de oraya atanabiliyor muyum? saygılar.

sanki uygulama çok yürüyorda kadro dolu boş şartlarına bakalım

peki asaleti daha almadım.kamu hastanesinden halk sağlığı laboratuvarına nasıl geçebiliriim? bu konuda bir öncelik varmı? belli bir süre var mı?

Tayin hakkında

Merhabalar.

Bingöl'de memur olarak çalışmaktaydım. Bu sene son ekpss atamasıyla Ankara'ya atandım.Eşim Ankara'da özelde çalışmakta. Engelliler için 1 defaya mahsus olan tayin hakkından bu durumda yararlanıp Bingöl'e tayin isteyebilir miyim? 3 aydır çalışıyorum Ankara'da Ailem Bingöl'de Eşim Ankara'da bu durumda bir engel teşkil edebilir mi ? ve ne gibi yollar izlemeliyim bilgisi olanlar yazabilirse gerçekten çok yardımcı olmuş olurlar herkesten Allah razı olsun iyi günler dilerim.

Üst Alt